britney spears

Britney Spears har färgat håret rosa

”It’s Britney, B****!” Stjärnan som nyligen röt ifrån mot alla som profiterar på hennes livsöde, visar nu vart skåpet ska stå med en ny rosa look.
Britney Spears nu och då
1:17

Efter reklamen: Britney Spears nu och då

(1:17)

Slå på ljud

Under våren har två uppmärksammade dokumentärer om Britney Spears liv släppts till allmän beskådan. Först ut var New York Times Framing Britney Spears som handlade om hur artisten påverkats av sitt kändisskap och utnyttjats av personer i sin närhet. I den uttalade sig medlemmar ur Free Britney-rörelsen, fans som vill att stjärnans pappas förmyndarskap ska hävas.

Nu har även BBC-doumentären The Battle for Britney: Fans, cash and a conservatorship släppts, och Britney själv är märkbart irriterad.

Britney Spears ryter ifrån

På Instagram postade Britney nyligen ett syrligt inlägg som löd:

”Så många dokumentärer om mig i år, med andra personers uppfattning om mitt liv... Vad ska jag säga... Jag är djup smickrad! De här dokumentärerna är hyckleri... De kritiserar media och gör sen samma sak själva?”, skrev hon och fortsatte:

”Jag tror att världen är mer intresserad av det negativa! Varför ta upp de mest negativa och traumatiska stunderna i mitt som var evigheter sen?”, skrev Britney och konstaterade att hon hellre dansar loss.

Rosa hår och leopardmönstrad catsuit

Nu tycks vreden ha lagt sig något, men det hindrar inte Britney Spears från att posta inlägg med sting.

En av de senaste posterna Britney lagt upp för sina nära 30 miljoner följare föreställer henne själv i en leopardmönstrad kroppsstrumpa. Visst är den fräsig, men det som fått fansen att riktigt hicka till och utbrista i glädjetjut är att deras favoritartist har färgat håret rosa!

”Min kissemiss älskar att bitas. Var försiktiga damer och herrar!!!!!”, skriver Britney intill bildspelet.

En riktigt härlig look, eller vad säger du?

Foto: TT

Relaterade artiklar
Britney Spears avslöjar vad de kryptiska inläggen betyder
Kändisarnas sluga hämnder på sina ex
Jessica och Ashlee Simpson försvann från rampljuset - så lever de idag