Cameron Diaz familjebeslut – vill vara hemma med dottern.

Cameron Diaz familjebeslut – sex år efter att hon försvann från rampljuset

Nu meddelar den relativt nyblivna mamman Cameron Diaz att man aldrig ska säga aldrig vad gäller hennes eventuella skådespelar-comeback, men att hon just nu trivs med att laga mat och ta han om dottern Raddix Madden.
Slå på ljud

På nittiotalet medverkade Cameron Diaz i var och varannan film, och pengarna bara rullade in för den hyllade skådespelaren.

Hon gjorde sin skådespelardebut i filmen The Mask 1994, men hennes stora genombrott kom med filmen Min bästa väns bröllop (i vilken Julia Roberts också medverkade) 1997 och året därpå såg vi henne och den minnesvärda luggen i Den där Mary. Därefter blev hon ett stort namn i Hollywood och hon utökade snabbt sitt cv när hon medverkade i bland annat Charlies änglar och Snygg, sexig och singel.

Cameron Diaz kände att hon saknade ett privatliv

Därför kom det som en chock för många när Cameron Diaz plötsligt valde att ta ett kliv från rampljuset – för att slå sig till ro med maken Benji Madden som hon gifte sig med 2015.

Hennes senaste långfilm Annie hade premiär året innan kändisparet slog sina säckar ihop – 2014.

– Jag hade jobbat så hårt under en så lång tid, och jag hade inte skapat något utrymme för ett privatliv, berättade stjärnan i skådespelarkollegan Gwyneth Paltrows show In Goop Health: The Sessions nu i augusti.

Hemliga graviditeten – och dottern Raddix Madden

Vid årsskiftet avslöjade Cameron Diaz och artisten Benji Madden att de hade blivit föräldrar för första gången!

På sina sociala medier skrev paret:

”Vi är så tacksamma över att vi får börja det här decenniet med att berätta om födseln av vår dotter, Raddix Madden. Hon fångade våra hjärtan omedelbart och gjorde vår familj komplett.”

Paret hade lyckats hålla hela graviditeten hemlig, och enligt vissa uppgifter ska de ha använt sig av surrogatmamma, något som paret valt att hålla okommenterat.

Älskar att vara hemma med dottern och maken Benji

Just nu är Cameron Diaz mycket tillfreds med sitt liv som nyliven mamma.

– Det är så trevligt, jag älskar livet i den här lilla coronabubblan. Bara vara hemma med min man och bara stå och laga lite mat, berättade hon i en Instagram live tidigare i år enligt Hollywood Life samtidigt som hon slog fast att hon just nu upplever sin bästa period i livet.

–Jag älskar att vara mamma. Jag är så tacksam och det är utan tvekan det bästa jag varit med om, och lyckan över att göra det här med Benji är total. Vi båda har en sådan bra tid just nu, jag kan inte själv förstå det!

Man ska aldrig säga aldrig – men inte just nu!

Trots att Cameron Diaz trivs som fisken i vattnet med sitt nya liv på hemmaplan avslöjade hon i veckan att det inte är helt omöjlig för henne att återgå till vita duken!

– Man ska aldrig säga aldrig, men jag känner mig väldigt tillfreds just nu, förklarar hon i Naomi Campbells Youtube-kanal No Filter With Naomi. Och hon fortsätter:

– Jag har inte gjort en film på sex, sju år nu, så det var ju ett tag sen... Och hallå, jag är verkligen helt okej med det! Det finns ingen del i mig som bara: ”Åh jag måste ställa mig framför kameran nu, jag måste skådespela”. Så känner jag inte. Men det betyder inte att jag en dag här framöver kanske gör det. Men jag är väldigt lugn och trygg med livet jag har nu.

Foto: TT

LÄS MER:

Kändis-exen som har jobbat tillsammans efter uppbrottet

Joey King om kampen som ung kvinna i Hollywood

Därför lämnade Cameron Diaz Hollywood