Carina och Erik Berg väntar barn igen – första orden om lyckan.

Carina Berg och Erik Berg väntar sitt andra barn

Carina och Erik Berg väntar sitt andra barn! På Instagram delar de med sig av den lyckliga nyheten.
Slå på ljud

Tv-profilen Carina Berg och hennes fotbollsspelande make Erik Berg väntar barn nummer två!

”Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos”, avslöjar nu 42-åringen på sin Instagram.

Fick första sonen efter många försök

Efter många gravidförsök föddes parets första gemensamma barn Otto i december förra året. Precis som nu avslöjades graviditeten på Instagram:

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam!”, skrev programledaren till en bild på sig själv i bikini och gravidbula.

I samma veva som första graviditeten avslöjades valde Carina att öppenhjärtigt berätta om sin och makens tuffa resa dit. Makarna hade nämligen kämpat ett bra tag för att bli gravida och de Carina hade även drabbats av missfall. Men tillslut blev drömmen sann och sonen Otto kom till världen i december förra året.

Och Carina Berg som tidigare var gift med Kristian Luuk har även sonen Holger. Ex-paret skilde sig 2016 efter att ha varit gifta i åtta år.

”Så glad att jag fick bli mamma igen”

Nu är hela familjen tillbaka i en ny säsong av Bergs drömkåk på Dplay och Kanal 5. Det vackra och idylliska sekelskifteshuset är färdigrenoverat, men det finns mycket kvar att göra på den stora tomten. Ett skruttigt gästhus och ett par fallfärdiga bodar ska totalrenoveras.

Men en ny medverkande för denna säsong är lilla Otto, 10 månader.

– Jag är bara så glad att jag fick bli mamma igen. Jag menar, den drömmen att vi skulle få bli föräldrar… Ja, men ibland kändes det som att vi kanske skulle få förhålla oss till en annan verklighet, eftersom det var lite svårt att få till honom. Det känns helt sjukt att han är här. Jag är så lycklig och lättad, säger Carina Berg gråtandes i ett nytt avsnitt av Bergs drömkåk.

Foto: TT

LÄS MER:

Gynning och Berg om mens och snippan efter förlossning

11 kändispar med stor åldersskillnad

Kändisar som öppnat upp om missfall