CARINA OCH ERIK BERG HAR FÅTT SITT ANDRA BARN – DET SKA DOTTERN HETA

Carina och Erik Berg har fått sitt andra barn – det ska dottern heta

Carina och Erik Berg har fått sitt andra barn, en liten dotter som fått namnet Juno!

Nu har Carina och Erik Bergs andra barn kommit till världen. Det berättar Carina i ett inlägg på Instagram, där hon visar upp familjens nya lilla tillskott.

”Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skriver Carina Berg.

Sedan tidigare har Carina och Erik Berg sonen Otto ihop, och Carina är även mamma till Holger som hon har ihop med Kristian Luuk.

Erik Bergs ord om lyckan

Även Erik Berg har delat med sig av lyckan på sin Instagram, och på bilden han publicerat ser vi Carina Berg ligga bredvid dottern Juno i sängen.

”Äntligen en ny medlem i vårt gäng. Hej Juno”, skriver Erik i inlägget.

Carina Berg om barnkampen

Det var i höstas som Carina Berg gick ut med att hon väntade sitt tredje barn. Och trots att hon sitter här idag med en nyfödda liten Juno så har vägen till hennes två senaste graviditeter har varit annan än enkel. Något som Carina Berg kommer att dela med sig av i sitt nya program Var fan är storken?, en serie om ofrivillig barnlöshet. Serien har premiär nu i vår.

”Efter fem ivf-forsok, fyra missfall och tusen tarar kom han till slut. Lilla alskade O. Var resa var knoglig och svar, men vi ar langt ifran ensamma om den erfarenheten”, skriver Carina Berg i ett inlägg på Instagram, hon fortsätter:

”Kunde liksom inte slapp tanken.”Var fan ar storken?” ar en serie om ofrivillig barnloshet.Berattelser fran par som ar mitt uppe i resan mot ett alskat barn, experter som berattar om hisnande forskning, myter, bullshit och sanningar om barnalstrande. Och var historia forstas. Sa som den var.”

Foto: Instagram

Relaterade artiklar

Här är de populäraste låtarna som spelas under förlossningar

Carina Bergs nya serie om ofrivillig barnlöshet: Var fan är storken?

Carolina Gynnings val av gudmor överraskar