Carolina Gynning gravid – väntar barn med Viktor Philipson

Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn. Hon och kärleken Viktor Philipson väntar sitt första gemensamma barn.
Slå på ljud

Vilken start på det nya året! Carolina Gynning väntar barn med Viktor Philipson, och den otroliga nyheten delar hon nu med sig av i ett inlägg på Instagram där hon visar upp sin fina gravidmage.

”Ett nytt liv växer i mig, den största välsignelsen. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel”, skriver Carolina Gynning.

Viktor Philipsons ord om graviditeten

Carolina Gynning som sedan tidigare är mamma till döttrarna Alicia, 8, och Adele, 7, och i år blir hon alltså trebarnsmamma. Hennes kärlek Viktor Philipson har inga barn sedan innan. Viktor har i skrivande stund själv inte publicerat något om graviditeten, men bland kommentarerna till Carolinas inlägg har han skrivit flera röda hjärtan.

Någon annan som dyker upp bland alla fina grattishälsningar i kommentarsfältet är Bathina Philipson, som är tillsammans med Viktors pappa Aje Philipson.

”Jippi!! Jag ska bli farmor”, skriver hon följt av fler emojis.

Carolina och Viktors gravidkamp

Carolina Gynning och Viktor Philipson har försökt att få barn ett tag. För ganska exakt ett år sedan berättade Carolina att de försökt bli gravida i månader.

– Jag har gjort sjuttio jävla graviditetstest, hela det här året har jag försökt att bli gravid med Viktor och det har inte gått, sa hon i en Youtube-video, efter att ha pratat om gravidkampen flera gånger i podcasten Berg och Gynning hittar sig själva, som hon driver ihop med Carina Berg.

Men nu äntligen växer familjen! Stort grattis!

Foto: Instagram, TT

Relaterade artiklar
Emma Stone är gravid – väntar sitt första barn
Josefin Dahlberg om förlossningsskadan 4 veckor efter dotterns födsel
Clara Hallencreutz och Fares Fares väntar sitt andra barn