Carolina Gynning om att va särbo efter dotterns födsel – så fungerar det

Carolina Gynning om att vara särbo efter dotterns födsel – så fungerar det

De nyblivna föräldrarna Carolina Gynning och Viktor Philipson har separata boenden. Nu berättar Carolina hur hon och Viktor får vardagen att fungera.
TV: Allt om Gynning och Philipsons kärlekshistoria
1:9

Efter reklamen: TV: Allt om Gynning och Philipsons kärlekshistoria

(1:9)

Slå på ljud

I juni i år blev Carolina Gynning och Viktor Philipson föräldrar till dottern Vilda. Det är Viktors första barn, och Carolinas tredje. Från en tidigare relation är Carolina Gynning mamma till döttrarna Adele, 7, och Alicia, 9. Och precis som Viktor och Carolina är tjejerna glad över att ha fått en till familjemedlem.

– När vi åkte bil häromdagen sa barnen att nu känns det verkligen som att Viktor är med i vår familj. Att han är pappa till Vilda knyter ihop. Det är fint. Han har ändå funnits med i två och ett halvt år, berättar Carolina Gynning i en ny intervju med Hälsoliv.

Carolina Gynning och Viktor Philipson har separata bostäder

Carolina Gynning och Viktor Philipson har under sin relation levt som särbor, även om de ofta tillbringar tid ihop. Innan lilla Vilda kom till världen berättade Carolina att hon inte kände ett behov att flytta ihop efter dotterns födsel heller.

– Jag har redan testat det här med mamma, pappa, barn en gång och det gick ju åt helvete. Nu är jag rätt sugen på en annan typ av upplägg, och jag vet inte om vi behöver bo ihop hela tiden. Vi är ju ändå tillsammans nästan jämt, men jag gillar att vi kan ge varandra frihet och ha två olika bostäder. Ambitionen är att köpa en stor gård tillsammans, då går man inte varandra på nerverna på samma sätt som man gör i en liten villa. Efter att ha hängt i tre dagar kan båda känna att det är väldigt skönt att få vara för sig själv, och då är det perfekt att Viktor har sin lägenhet i stan, sa hon i en intervju med Amelia.

Carolina Gynning: ”Viktigt att ge varandra space”

Så, två månader efter dotterns födsel har paret fortfarande separata bostäder. Men däremot är de med varandra nästan jämt, antingen hos Viktor eller hos Carolina.

– Vi är hos varandra hela tiden och bor antingen i hans lägenhet i innerstan eller i mitt hus på Ekerö. När jag inte har mina stora barn tycker jag om att vara i stan. Så länge vi kan vill jag behålla båda boendena, säger Carolina nu till Hälsoliv, och tillägger:

– Det är viktigt att ge varandra space. Vill han gå ut med sina killkompisar eller jag med mina tjejkompisar, får vi göra det i fred.

TV: Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta
0:51

Efter reklamen: TV: Gynning och Philipson har fått barn - allt du vill veta

(0:51)

Slå på ljud

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
Carolina Gynnings insikt efter att ha fött barn som 40 plus
Kenzas planer inför renoveringen av nya drömlägenheten – se bilderna
Inspireras av kändisarna – 21 vackra barnnamn från 2021