Carolina Neurath förlovad med fotbollsspelaren Pierre Bengtsson

Carolina Neurath förlovad med fotbollsspelaren Pierre Bengtsson

I januari förra året lärde Carolina Neurath och Pierre Bengtsson känna varandra. I juni bekräftade de att de var ett par – och nu har de förlovat sig!

Under måndagens sändning av Ekonomibyrån i SVT dök Carolina Neurath upp med en ring på vänster ringfinger, och nu visar det sig att ringen är en förlovningsring! För Aftonbladet bekräftar Carolina Neurath nu att hon och Pierre Bengtsson förlovat sig.

– Jag kan säga att det stämmer, men hur, var och när håller vi för oss själva, säger hon till Aftonbladet.

TV: Carolina Neurath - 5 saker du inte visste om journalisten
1:39

Efter reklamen: TV: Carolina Neurath - 5 saker du inte visste om journalisten

(1:39)

Slå på ljud

Skilde sig från Niclas Engsäll 2020

Carolina Neurath har varit gift tidigare. Äktenskapet med Niclas Engsäll tog slut 2020, och tillsammans har de barnen Judith och Esther. Om skilsmässan har hon tidigare sagt:

– När jag väl bestämde mig gick det väldigt fort, kanske lite för fort. Vår lägenhet var såld redan någon vecka senare och jag hittade min nya lägenhet väldigt snabbt – men för att jag skulle få nytt lån krävde banken ett intyg på att vi var skilda. Därför skickades ansökan in så snabbt vilket gjorde att det kom ut i media när allt var väldigt färskt. En del vänner och bekanta fick beskedet via tidningarna och även om alla kanske inte blev helt förvånade var det såklart inte optimalt.

Ex-makarna Niclas Engsäll och Carolina Neurath var gifta i tre år innan de ansökte om skilsmässa.

Då träffades Carolina Neurath och Pierre Bengtsson

I juni förra året bekräftade Carolina Neurath för första gången att hon hittat kärleken i Pierre Bengtsson. De hade då känt varandra sedan i januari samma år. Men först två månader senare, i mars, började paret att ta sin relation mer seriöst.

Strax innan jul var paret på semester i Thailand, så kanske att en förlovning skedde då – men som sagt, var och hur det ska ha gått till är ingenting som Carolina vill gå in på.

Pierre Bengtsson spelar i FC Köpenhamn, och har under sin karriär tillbringar över tio år utomlands. Främst då i Danmark. Han är även en del av det svenska landslaget.

Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste om
1:06

Efter reklamen: Se också: 7 kändisar som har barn du inte visste om

(1:06)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Uppgifter: Zayn Malik var otrogen mot Gigi Hadid
Cajsalisa Ejemyr bytte karriär efter succén – så lever hon idag
Ana Diaz om att en dag bli mamma: ”Barn är jättehärliga”