Cissi Forss väntar sitt andra barn – visar upp lyckan

Cecilia ”Cissi” Forss gravid – väntar sitt andra barn

Förra året blev Cissi Forss mamma till dottern Fredrika. Snart blir hon mamma igen – i magen ligger baby nummer två!

Den folkkära skådespelaren Cecilia ”Cissi” Forss, 35, blev mamma för första gången förra året. I februari 2019 fick Cissi och kärleken Fredrik von der Esch, 41, en liten dotter som fått namnet Fredrika. En vecka efter att Fredrika kom till världen bekräftade Cissi dotterns födsel i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

Fredrika har hunnit bli 1,5 år, och nu berättar Cissi att familjen växer! Baby nummer två är på väg, något hon även den här gången delar i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.

”En på magen, och en i magen!” skriver Cissi när hon för första gången visar upp sin nya gravidmage. I samma veva avslöjar hon att hon är i vecka 30, så den lilla kommer troligtvis i mitten av december. Bland kommentarerna väller gratulationerna in.

”Förberett mig hela livet för att bli mamma”

Precis som nu tog det sin tid innan hon berättade om sin första graviditet för omvärlden, en hemlighet som var svår att bära.

– Jag har aldrig känt mig så lycklig! Jag tror att jag har förberett mig hela livet för att bli mamma. I femårsåldern började jag samla på antika dockor. Egentligen ville jag ha en lillasyster, som jag aldrig fick. Så i stället hamnade fokus på att bli mamma i framtiden. Jag är annars en väldigt transparent person, så att bära på hemligheten om att jag är gravid har varit otroligt jobbigt. Man känner sig annorlunda och tycker att man ser annorlunda ut, sa hon i en intervju med Mama när hon väntade dottern Fredrika.

Cissi Forss i rampljuset

Vi känner främst igen Cissi som karaktären Cindy i ICA-reklamerna, men vi har också sett henne i filmer som I rymden finns inga känslor och Hur många lingon finns det i världen, och i tv-serien Black Widows.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: 

Gravida Gigi Hadid visar upp magen för första gången

Expecting Amy – Amy Schumers nya dokumentär om att bli gravid

Barnmorskan Asabea: Så kan du amma – om du inte varit gravid själv