Cecilia von der Esch om livet som tvåbarnsmamma

Cecilia von der Esch om livet som tvåbarnsmamma

Att det är slitigare med två barn jämfört med ett barn är ingen hemlighet. Nu delar Cissi von der Esch med sig av en glimt från första sommaren som tvåbarnsmamma.
TV: 5 saker om Cissi von der Esch som du kanske inte visste
1:23

Efter reklamen: TV: 5 saker om Cissi von der Esch som du kanske inte visste

(1:23)

Cecilia ”Cissi” von der Esch, tidigare Forss, och maken Fredrik von der Esch fick sitt andra barn i slutet av förra året. Nu går de under titeln tvåbarnsföräldrar och roddar vardagen med sina två små, döttrarna Fredrika och Theodora.

Slitiga sommaren som tvåbarnsmamma

Sommaren som var blev den första i skaran om fyra för familjen, och att vara en tvåbarnsmamma är slitigare än att vara en enbarnsmamma konstaterar Cissi nu när hon delar med sig av ett klipp från en dag på stranden där hon kämpar med att släpa dubbelvagnen, med båda döttrarna i, genom sanden.

”INGEN film eller bild kan nog sammanfatta min första sommar som tvåbarnsmamma bättre – denna sommar slog ALLT! Samt slog ut ALLT – så det enda som fanns var nuet. Bara vackert, i efterhand”, skriver hon i inlägget.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Några som däremot verkligen verkar ha njutit är barnen, för i klippet säger Cissi samtidigt som hon kämpar på med vagnen: ”...och Theodora bara skrattar”.

Cissi och Fredriks bröllop

Bara veckor innan Theodora kom till världen gifte sig Cissi och Fredrik, under mer lågmälda omständigheter. Vi fick ta del av den glada nyheten först en vecka efter att de sagt ja till varandra framme vid altaret.

”För en vecka sen fick jag honom – mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, skrev Cissi när hon annonserade giftermålet och namnbytet.

Fredrik och Cecilia forss på ELLE-galan 2017.

Fredrik och Cecilia på ELLE-galan 2017.

Ja, vi känner sedan tidigare igen henne som Cissi Forss – men idag är namnet ett annat. Fredrik och Cissi var ett par i åtta år innan de beslutade sig för att bli äkta makar.

Tillbaka på jobbet

Cissi är en väletablerad skådis och har kanske mest gjort sig känd som ICA-Cindy i ICA:s reklamfilmer. Och hennes Instagram-konto bjuder inte bara på en inblick i hennes vardag med familjen, utan skvallrar också om att hon för ett par veckor sedan befann sig på inspelning.

”Lyxigt med lite oxytocin-pafyllning mellan tagningarna...”, skriver hon när hon delar med sig av en bild där hon ammar dottern Theodora.

Cissi som ICA-Cindy, ihop med kollegorna och dåvarande profilerna i ICA-reklamerna, Paul Tilly, Hans Mosesson, Cecilia Forss och Magnus Skogsberg Tear.

Cissi som ICA-Cindy, ihop med kollegorna och dåvarande profilerna i ICA-reklamerna, Paul Tilly, Hans Mosesson, Cecilia Forss och Magnus Skogsberg Tear.

Foto: TT, Instagram

TV: Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan
1:28

Efter reklamen: TV: Oväntade kändisar som var tillsammans för 30 år sedan

(1:28)

Relaterade artiklar
Så ser legendariska Audrey Hepburns barnbarn Emma Ferrer ut idag
Nour El Refai om mammalivet efter årtionden med kronisk depression
Därför har Noomi kvar efternamnet Rapace efter skilsmässan