chrissy teigen

Chrissy Teigens ärliga kroppsbild visar ärren efter operation mot endometrios

Chrissy Teigen, 35, delar ofta ärliga tankar och bilder i sociala medier. Hon lider också av endometrios och i en ny, stark bild visar hon upp ärren efter en operation hon behövt genomgå för att lindra besvären.

Chrissy Teigen har gjort sig känd för att vara rak och ärlig även när det gäller svåra sorger, som då hon förlorade sitt barn i magen. Och nu går hon ut med ännu en stark sanning från en vardag man sällan får se.

Bilden hon publicerat visar en oförställd bild där det syns ärr på hennes bröst (från tidigare implant) samt ett färskt och omplåstrat ärr på buken. Det kommer från att hon nyligen behövts opererats för endometrios.

Chrissy skriver:

”Glad alla hjärtans dag. Älska dig själv!! Denna bitchen har uuuupplevt mycket”.

Endometrios är när celler från livmoderslemhinnan hamnar utanför livmodern och sprider sig till andra delar av kroppen. Symptom som kan uppstå är kraftiga smärtor vid ägglossning och runt mens, kraftiga mensblödningar och diverse besvär med matsmältningen. Vanligt är även återkommande urinvägsbesvär, samlagssmärtor, migrän och feberkänsla. Här kan du läsa mer om endometrios och höra Baaams specialpodd om hur det är att leva med det.

Vissa som har endometrios kan behöva opereras för att ta bort cellerna som hamnat på fel plats och Chrissy Teigen har alltså behövt göra just det.

Svullna läppar efter allergisk reaktion

Så sent som måndags visade Chrissy dessutom upp hur hela hennes mun svullnat till följd av en allergisk reaktion. Hon försäkrade följarna om att det inte rörde sig om så kallade fillers, utan att hon helt enkelt hade bitit i en apelsin.

”Jag bet i skalet på en misstänkt skum apelsin. Kanske var det bekämpningsmedel på den? Jag ser ut som en läcker uppblåsbar docka, helt färsk ur sin förpackning”, skrev hon som en blinkning till sexdockan Uppblåsbara Barbara.

Av den lättsamma tonen att döma mår Chissy bra, trots diverse omständigheter.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT, Instagram

Kändisnamnen som uttalas helt fel – så här heter de egentligen

Hailey Biebers mini-tatueringar och deras betydelse

Kändisar som har tatueringar som hyllar deras husdjur

Chrissy Teigen efter missfallet: Ångrar att jag inte såg barnets ansikte