courtney och coco cox

Courtney Cox och dottern Coco, 16, gör cover på Taylor Swift – se fina videon

Vänner-skådespelerskan Courtney Cox och hennes 16-åriga dotter Coco Arquette teamar upp och framför en cover på Taylor Swifts hitlåt Cardigan. Se den fina tolkningen här!
1:26

Efter reklamen: 10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

(1:26)

Courtney Cox, 56, är högaktuell med HBO Max-återföreningen av Vänner. Castens reunion är högst efterlängtad då den skjutits upp gång på gång, tack vare pandemin. När den nu äntligen spelats in, har Courtney Cox, som spelade Monica Geller i serien, bedyrat att den blev ”väldigt emotionell”. Då Cox nyligen gästade Ellen Degeneres talkshow berättade hon:

– Vi hade massvis med speciella överraskningar. Det var fantastiskt, det var det verkligen.

Hon underströk även hur ”overkligt” det var att mötas upp igen med de andra Vänner-stjärnorna efter alla år.

Nu har Coutney Cox och de andra hunnit landa från upplevelsen, och Cox passar på att spendera tid med sin familj. I ett klipp som Courtney i helgen postade på sitt Instagramkonto inför amerikanska mors dag, visar hon upp sin och dottern Cocos hobby – att spela piano och sjunga ihop.

Coco Arquette stjäl showen

”Glad morsdag till alla er som är mödrar, har varit mödrar, kommer bli mödrar, eller älskar mödrar”, skriver Courtney Cox i inlägget och ger samtidigt en shoutout till sin kommande Facebook-show, 9 Months with Courtney Cox.

Showen som nu är inne på sin tredje säsong visar dokumentära berättelser om familjer som väntar barn. Men det som slår Courtneys följare med häpnad är knappast att det blir en ny säsong av hennes serie. Nej, det är dottern Coco Arquette som stjäl showen.

För i klippet som stjärnan postat sjunger 16-åriga Coco en cover på Taylor Swifts finstämda låt Cardigan till mamma Courtneys pianospel.

Kända artisterna hyllar Cocos sång

Bland kommentarerna finns flera av Courtneys kända vänners namn. Artisten Natasha Bedingfield skriver till Courtney att ”Jag älskar hur du ser på henne. Så mycket kärlek i den blicken. Älskar dig Coco”.

Love Island-stjärnan Arielle Vandenberg skriver: ”Wow vilken fantastisk röst! Och glad morsdag! Jag kommer titta på den här videon 50 gånger om. Tack så mycket”.

Artisten Rob Thomas skriver ”Courtney är en piano-gud nu!!”.

Klippet har i skivande stund hundratusentals gilla-markeringar, varav två kommer från Vänner-kompisen Jennifer Aniston och Ellen Degeneres.

Se videon med egna ögon, och upplev värmen och kärleken den sänder ut i klippet nedan!

Foto: TT

Källa: People, Screenrant

Relaterade artiklar

Irriterande teknikproblemen vi minns från 80- och 90-talet

10 gånger Madonna fått oss att tappa hakan

9 riktigt bra serier att titta på våren 2021