Lily Collins som Emily Cooper.

Netflix, TT

Då har säsong två av Emily in Paris premiär på Netflix

Den andra säsongen av Emily in Paris närmar sig med stormsteg!
Nu har Netflix berättat att serien kommer tillbaka i december – och den nya trailern innehåller en rejäl vändning.
TV: Se 6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: TV: Se 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Väntan är snart över för alla Emily in Paris-älskare där ute. Och det är många. Förra året blev serien nämligen den mest sedda komedin på Netflix!

Därför höjde få på ögonbrynen när streamingjätten lät meddela att serien skulle få en andra säsong. Det avslöjades genom att huvudkaraktären Emily Coopers (spelad av Lily Collins) chef Sylvie Grateau (spelad av Philippine Leroy-Beaulieu) publicerade ett brev där det gick att läsa att hennes vistelse i Frankrikes huvudstad förlängs.

Nya bilderna från Emily in Paris

Tidigare i år hintade Netflix om att det skulle kunna komma vissa förändringar inför säsong två. I den första delen av serien tillbringade Emily mest i tid i Frankrikes huvudstad, men nu kommer hon att resa runt i landet, vad det verkar som.

”Bonjour från Paris (och kanske några andra delar av Frankrike)”, skrev seriens Instagramkonto i maj i år, när skådespelarna berättade att de börjat spela in igen.

Och nu har en liten trailer kommit, och där framgår det att Emily och gänget kommer att hänga en hel del i Saint-Tropez. I den 30 sekunder långa teasern är det till och med så att det är den enda platsen de är på.

Då har Emily in Paris säsong två premiär

Netflix berättar också att serien har premiär den 22 december i år.

Lily Collins har tidigare berättar hur det känns att var tillbaka igen.

– Det är en ära att vara kopplad till en projekt som ger folk så mycket välbehövlig lättnad under en tung tid och när alla letar efter en anledning att le och skratta. Att spela Emily lärde mig bara mer om mig själv utan också om världen runt mig. Jag kunde inte vara gladare att få var tillbaka i Paris för säsong två för att utveckla de läxorna, för att fortsätta att växa och lära mig mer om den vackra staden och alla dess karaktärer med Emily, säger huvudrollsinnehavaren.

Foto: TT, Netflix

TV: Därför pratar alla om Emily in Paris
1:08

Efter reklamen: TV: Därför pratar alla om Emily in Paris

(1:08)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Första bilderna från Emily in Paris säsong 2
Lily Collins har gift sig – allt om bröllopet med filmregissören
8 saker vi faktiskt (!) lärt oss från TikTok