sex-education-säsong-tre-netflix-

Då har Sex Education säsong 3 (äntligen) premiär på Netflix

Så sent som i september förra året påbörjades inspelningarna av den tredje säsongen av Netflix-serien Sex Education, och snart är det dags för premiären. Här är allt vi vet om den nya säsongen!
6 saker om sex education du kanske inte visste
0:46

Efter reklamen: 6 saker om sex education du kanske inte visste

(0:46)

Slå på ljud

Arbetet med Sex Education säsong 3 var som så mycket annat under pandemin tvunget att sättas på paus, men lagom till hösten kickade inspelningarna igång. Och väldigt snart kommer vi att få se gänget på Moordale Secondary igen.

Det här kommer hända i Sex Education 3

I veckan hintade Netflix om vad som komma skall, och inte bara att den lite socialt knepiga Otis har lite tillfälligt sex (!)– Eric och Adam är officiellt ett par. Och Jean är gravid. Allt detta samtidigt som den nya rektorn Hope (spelas av Jemima Kirke från bland annat Girls) försöker återupprätta Moordale till sin forna glans. Vad gäller spänningarna mellan Meave och Otis kan vi kanske anta (och hoppas) att det fortsätter.

Den tredje säsongen av Sex Education har premiär på Netflix den 17 september 2021!

jemima kirke i sex education, annars känd som Jessa i serien Girls på HBO.

Lite bilder från det tredje avsnittet i den tredje säsongen av Sex Education.

Dua Saleh skådisdebuterar som den icke-binära Cal

Jemima Kirke, som i man kanske känner igen från HBO-succén Girls där hon spelade Jessa, är som redan nämt en av de nya skådisarna i Sex Education säsong 3. Hon kommer att spela den nya rektorn vid namn Hope.

Utöver nytillskottet av Jemima Kirke, kommer vi även få se artisten Dua Saleh som skådisdebuterar i rollen som den en icke-binär studenten Cal. En elev som ganska snart ryker ihop med rektorn Hope. Vi kommer också att få se Jason Isaacs (Lucius Malfoy i HP) som Peter Groff, den framgångsrika (och inte särskilt blygsamma) brodern till Mr. Groff.

dua saleh spelar Cal i Sex education 3.

Dua Saleh i rollen som studenten Cal.

Övriga roller i Sex Education 3

I rollerna syns också Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, svenska Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar och Jim Howick.

Netflix utlovar även backstage-bilder

Netflix meddelar även att de kommer släppa en drös av behind the scenes-bilder från säsong 3, som alla är tagna under produktionen av Tanya Reynolds (som spelar Lily).

Sex education, vännerna i soffan.

Några i gänget på Moordale Secondary.

Nytt på Netflix i sommar
0:51

Efter reklamen: Nytt på Netflix i sommar

(0:51)

Slå på ljud

Foto: TT/Netflix

Relaterade artiklar
14 skådisar som hade sjukt bra kemi i tv-serier
Familjen Bridgerton får en säsong 3 och 4 (!) – här är allt vi vet
Veronica Maggio om återföreningen med Nils Tull efter åren isär