Kim och Kanye

TT

Därför hade Kim Kardashian bröllopsklänning på Kanyes spelning

Kanye West släppte nyligen det väldigt efterlängtade och omtalade albumet Donda. Inför släppet återförenades han med Kim Kardashian – som hade en bröllopsklänning på sig.
TV: Se 5 saker du vill veta om Kim Kardashian
0:57

Efter reklamen: TV: Se 5 saker du vill veta om Kim Kardashian

(0:57)

Slå på ljud

Att säga att Kanye West är i ropet just nu är väl knappast att överdriva. Efter en hel del om och en massa men släpptes till sist hans nya album Donda i helgen, och plattan har fått både ris och ros.

Inför släppet höll artisten flera lyssningskvällar för Donda. De två första skedde på Mercedes-Benz stadium i Atlanta, Georgia, där Kanye West också flyttade in under en tid. Då syntes, bland många andra, hans tidigare partner Kim Kardashian på läktaren.

Hon kom också att spela en stor roll i det sista lyssningseventet, som skedde på Soldier field i Chicago, staden där Kanye växte upp. För bland en rad artister som Travis Scott, Dababy och Marilyn Manson dök också Kim Kardashian upp iklädd en bröllopsklänning. Detta skedde strax efter att Kanye West satt eld på sig själv i en replika av sitt barndomshem.

Så ja, det hände en del under den sista spelningen.

Därför bar Kim bröllopsklänning

Just den här biten att exet Kim Kardashian kom in i bröllopsklänning fick många fans att spekulera i om hon och Kanye beslutat sig för att återförenas eller till och med gifta om sig.

Så verkar det dock inte vara för 2010-talets mest kända par. TMZ citerar nämligen sina källor och skriver att de ”INTE har blivit ihop igen, men de för evigt är en familj. Kim och Kanye har alltid stöttat varandras påhitt och kommer fortsätta göra det i framtiden, oavsett om det är gemensamt eller inte. Våra källor säger att Kim gladeligen gjorde detta för Kanye på hans event som var så viktigt för honom”, skriver sajten.

Så är relationen mellan Kim och Kanye i dag

Och TMZ är inte de enda som skriver om detta. En uppgiftslämnare till People berättar om hur exen har det i dag.

– Kim och Kanye har en vänskaplig relation. Det har alltid varit viktigt för Kim att han en bra relation med Kanye. Men de kommer inte bli ihop igen. Hon svarade ja till hans lunchinbjudan tidigare i veckan eftersom de är på ett ställe nu där de kan hänga. Det finns inga hard feelings, säger källan enligt People.

Också E! berättar om att Kimyes relation i dag är god.

– De tycker verkligen om att umgås och vill prata då och då. Spänningarna har lagt sig och de är goda vänner nu, säger en källa nära paret.

Foto: TT

TV: Se 5 skandaler från röda mattan genom åren
1:20

Efter reklamen: TV: Se 5 skandaler från röda mattan genom åren

(1:20)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Kim Kardashian iklädd bröllopsklänning under Kanyes livekonsert
Kanye West har flytta in på idrottsarena – sover i omklädningsrum
Kanye Wests namnbyte efter skilsmässan från Kim Kardashian