Jada Pinket Smith och Will Smith

TT

Därför lever Will och Jada Smith i en öppen relation

Nu bekräftar Will Smith ryktena om att han och hustrun Jada Pinkett Smith lever i ett öppet förhållande.
I samma veva förklarar han varför de valt att ha det så.
– Jada har aldrig trott på traditionella äktenskap, säger han.
TV: Här är Will Smith och Jada Pinkett Smiths kärlekshistoria
1:06

Efter reklamen: TV: Här är Will Smith och Jada Pinkett Smiths kärlekshistoria

(1:06)

Slå på ljud

Will Smith är sedan 1997 gift med Jada Pinkett Smith. De träffades när hon gjorde en provspelning för rollen som sin blivande makes flickvän i kultserien Fresh Prince i Bel-air. Paret har i dag två barn ihop, Willow och Jaden Smith.

“För oss kan ett äktenskap inte vara som ett fängelse”

Turturduvorna har omgärdats av rykten som gör gällande att de har ett öppet förhållande, och i en intervju med GQ lägger Will Smith ut texten och bekräftar det. Samtidigt berättar han hur det kommer sig att de valde den vägen.

– Jada har aldrig trott på traditionella äktenskap... Jada hade familjemedlemmar som levde i ett otraditionellt äktenskap, så hon växte upp på ett sätt som var väldigt annorlunda mot för hur jag växte upp. Vi har haft ändlösa diskussioner om vad som är det perfekta äktenskapet. Vad är det perfekta sättet att samspela som ett par?, säger Will Smith och fortsätter sin utläggning:

– Under den största delen av vårt förhållande så valde vi monogami, utan att tro på monogami som det enda sättet att ha ett perfekt förhållande. Vi har givit varandra tillit och frihet, med tron på att alla måste hitta sin egna väg. Och för oss kan ett äktenskap inte vara som ett fängelse.

Båda två har träffat andra under äktenskapet

Samtidigt är Will Smith noga med att påpeka att han inte rekommenderar deras livsval till andra.

– För mig är den här erfarenheten av frihet och det ovillkorliga stödet som vi givit varandra, den främsta definitionen av kärlek.

Jada Pinkett Smith berättade förra sommaren att hon haft en romans med rapparen August Alsina. Det uttalandet gjorde hon i sin Facebookserie Red table talk. Efter det trodde många att det bara var Jada som varit romantiskt involverade med andra, men i GQ-intervjun berättar Will Smith att han också träffat andra. Några fler detaljer om det lämnar han dock inte ut.

Foto: TT

TV: 5 snackisar från veckan som gått
0:39

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(0:39)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Gissa åldern! 11 kändisar som ser (sjukt) mycket yngre ut än vad de är
10 kändisar som ska ha levt i öppna förhållanden
Willow Smith kommer ut som polyamorös – därför vägrar hon äktenskap