Den halva julgranen – för dig med lite för nyfikna katter

Har du tröttnat på att sopa skärvor när de vackra julkulorna går i kras? Vill du göra annat än trassla ut julgransbelysningen som av någon märklig anledning alltid hamnar i en härva på golvet?Nu finns lösningen för dig med nyfikna husdjur och busiga barn. Halva julgranar i plast – både fint och fiffigt.

Hur mysigt är det inte att pynta hemmet inför julen? Adventsljusstakar i fönstren, julduken på bordet och så förstås den vackra granen med dekorativa kulor, gnistrande ljus och glitter i perfekt symmetri. Men har du husdjur eller små barn hemma så vet du att det är sällan julgranen får stå orörd i all sin prakt. Och kanske skippar du den helt av just denna anledning?

Då är den halva julgranen lösningen för dig. Det är den brittiska varuhuskedjan Argos som har tagit fram denna unika plastgran med sitt enkla men geniala syfte. I produktbeskrivningen kan man bland annat läsa: ”Med denna parasoll-gran håller du dina perfekt placerade julgransdekorationer på ett säkert avstånd från nyfikna, krypande barn och busiga tassar”.

Fler julklappar under julgranen

Och som extra bonus får du ju dessutom plats med så många fler klappar under granen. Bara det kan ju vara värt resan till Storbritannien då Argos tyvärr inte fraktar utomlands.

Den halva plastgranen mäter 180 centimeter och finns i två färger. Dels en i traditionellt grön och dels en festligare, snöklädd variant i vitt.

God jul!

Halv julgran med många julklappar under

Den halva julgranen är perfekt för dig med husdjur eller busiga barn. Foto: Argos

Halv julgran, snöklädd festligare variant

Den festligare varianten är snöklädd och går i vitt. Foto: Argos

Källa: Today.com

Läs mer:

Lys upp julen med skägglamor – pyntet alla pratar om

30 fulsnygga jultröjor som får oss att vilja ha jul året om