Tv-serien Bonusfamiljen blir film – då har den premiär

Det händer efter sista avsnittet av Bonusfamiljen – tv-serien blir film

Hur ska det gå för karaktärerna i Bonusfamiljen efter avslutet i säsong fyra? Jo, det får vi veta i en långfilm som kommer ut 2022!
3 tips för att få en lycklig bonusfamilj
1:35

Efter reklamen: 3 tips för att få en lycklig bonusfamilj

(1:35)

Slå på ljud

I början av veckan släpptes det sista avsnittet av Bonusfamiljen säsong fyra. I säsongerna innan har vi fått tio avsnitt – men i den senaste fick tittarna endast åtta. Och mer vill vi givetvis ha. Framför allt eftersom att säsongen bjöd på en del dramatik, som vi mer än gärna vill ha en uppföljning på.

Vad ska hända med Lisa och Patrik? Och med Martin?

Blir det en säsong fem av Bonusfamiljen?

Så, får vi en uppföljning på hur det kommer att gå för karaktärerna?

Ja, det får vi! Men, inte i form av en ny säsong. Utan en långfilm. I ett klipp på Instagram hör vi skådisarna berätta om vad som komma skall – direkt från de pågående inspelningarna.

– Nu är serien slut, nu blir det inget mer, skämtar Lisa och Patrik, som spelas av Vera Vitali och Erik ”Jerka” Johansson.

– Skoja! Vi håller nämligen på att spela in en långfilm, fortsätter skådisarna när Felix Herngren dyker upp i klippet och berättar att det är han som regisserar filmen.

Då har Bonusfamiljen-filmen premiär

Filmen kommer att gå att se på bio under julen 2022. Så, drygt ett år får vi vänta innan vi får mer av Bonusfamiljen. Och nog är det en stor skara som längtar tills dess. Bland kommentarerna till klippet på Instagram är det massor av tittare som jublar över nyheten.

Förutom Vera Vitali och Erik “Jerka” Johansson ser vi även bland annat Marianne Mörck, Krister Lindarw, Amanda Lindh, Fredrik Hallgren, Nour El Refai, Frank Dorsin och Tuva Novotny i skaran skådisar som medverkar i Bonusfamiljen.

bonusfamiljen säsong 3

Martin, som spelas av Fredrik Hallgren och Sima, som spelas av Nour El Refai.

Anledningen till avhoppet i Bonusfamiljen

I den senaste säsongen fick vi även se Emma Peters axla rollen som Katja, rollen som i tidigare säsonger har spelats av Petra Mede.

Anledningen till att Emma Peters tog över rollen från Petra Mede var på grund av corona och den rådande pandemin.

– Jag drabbades för två veckor sedan av covid-19. Det har fått mig att inse allvaret i denna pandemin. Nu är det hälsan som är prioritet ett. På grund av detta är jag tvungen att hoppa av Bonusfamiljen. Jag vill passa på att tacka för de här fantastiska åren med Bonusfamiljen. Det har varit bland det roligaste jag har gjort och jag kan bara hoppas att få vara med om nåt lika kul igen. Jag önskar hela produktionen ett stort lycka till, berättade Petra Mede i ett pressmeddelande.

Emma Peters

Emma Peters.

Relaterade artiklar
Vera Vitalis verkliga relation till Jerka Johansson efter åren i Bonusfamiljen
Erik Jerka Johansson och flickvännen Lisa väntar barn
Vera Vitali om mammalivet: Det har jag lärt mig från Bonusfamiljen