Här är alla Disneyfilmer som släpps i år – och 2019

Missa aldrig en Disneyfilm igen. Här är alla filmer de kommer att släppa från och med nu fram till 2019 – och det är inte få!

Gör dig redo för ett riktigt Disneyår! För vi har hela listan på alla de filmer Disney kommer att släppa de närmaste tre åren.

2018

Coco

Inspirera av den mexikanska högtiden Día de los muertos berättas historien om Miguel som drömmer om att bli musiker. Premiär 2 februari.

Black Panther

Den 16 februari får ännu en hjälte ta plats i Marvels universum. Denna gång är det Black Panther, spelad av Chadwick Boseman.

Gigantic

Filmen är inspirerad av den klassiska sagan om Jack och Bönstjälken och släpps den 9 mars.

A Wrinkle in Time

Remaken av Madeleine L’Engles roman från 1963 späckas av stjärnor som Oprah Winfrey, Storm Reid, Reese Witherspoon, Mindy Kaling and Zach Galifianakis. Filmen handlar om modiga barn som i en resa genom universum försöker finna sin far och går upp på bio den 9 mars.

Magic Camp

I Magic Camp berättas historien om Roy Preston, en bankman som övertygas av pojken Andy att ta ett jobb som ledare på sitt gamla läger. Premiär 6 april.

Avengers: Infinity war

Den näst sista filmen i Avengers-sagan släpps den 4 maj.

Solo: A Star Wars Story

Den helt nya Star Wars-spinoffen ska handla om unge Han Solos äventyr i en galax långt borta. Alden Ehrenreich syns i Harrisson Fords ikoniska roll och filmen går upp på bio 25 maj.

Superhjältarna 2

Efter nästan 15 år kommer slutligen uppföljaren till filmen om superhjältarna Mr Incredible, Elastaflickan, Violet, Dash och de andra. Den rullas ut på biografer den 14 juni.

Ant-Man and The Wasp

Uppföljaren till Paul Rudds inträde i Marveluniversumet är här och den här gången brottas Scott Lang med att hitta balansen i sitt nya liv som Ant-Man. Dessutom dyker Evangeline Lilly upp som den nya superhjälten The Wasp. Biopremiär den 29 juni.

Obetitlad Christopher Robin-film

Även Nalle Puhs vän Christopher Robin kommer i år träda ur den tecknade världen och in i verkligheten. Det enda vi vet är att Ewan McGregor och Hayley Atwell dyker upp och att premiären är tänkt att vara 3 augusti.

The Nutcracker and The Four Realms

Keira Knightley ska spela Sugar Plum Fairy i den här live-versionen av julsagan. Därtill kommer Jack Whitehall, Helen Mirren och Morgan Freeman synas i de klassiska rollerna. Det finns ännu inget exakt datum men premiären sägs bli i oktober.

Mulan – eller?

Disney presenterar här ännu en remake med skådespelare – denna gång Mulan som skulle ha släppts den 2 november men nu är vi inte så säkra längre. Mycket är ännu hemligt men det sägs att den kinesiska skådespelaren Liu Yifei, också känd som Crystal Liu, har fått rollen som Mulan.

mulan

Mary Poppins Returns

Emily Blunt ska spela den klassiska rollen som Mary Poppins i ännu en Disneyremake. Ute den 25 december.

2019

Captain Marvel

Den kvinnliga superhjälten Captain Marvel kommer få sin egen biofilm den 8 mars.

Dumbo

Om du älskade den lilla elefanten i originalversionen kan nog denna i regi från Tim Burton falla dig i smaken. Premiär 29 mars.

Avengers 4

Den allra sista Avengersfilmen släpps 3 maj och efter det blir det farväl till Chris Hemsworth, Chris Pratt, Scarlett Johansson och alla de andra.

Aladdin

Disney satsar hårt på remakes och nu kommer Aladdin – med Will Smith som Anden, Naomi Scott som Jasmine, och Mena Massoud i titelrollen som Aladdin. Beräknas ha premiär 24 maj.

Toy Story 4

Disney tycks inte fått nog av Toy Story än och nu kommer uppföljare nummer 4. Premiär är lagd den 21 juni.

Lejonkungen

Ännu en remake och dags för regissören som gjorde Djungelboken att ta sig an klassiska Lejonkungen. Med kändiskar som Beyoncé, Seth Rogen och Donald Glover kan det knappast bli annat än fantastiskt. Premiär 19 juli.

Artemis Fowl

Än finns lite info men det tros bli en fantasyfilm om en megaskurk och en elak pixi. Premiär 9 augusti.

Nicole

Anna Kendrick dyker upp i rollen som Jultomtens dotter som ska ta över familjeföretaget efter sin pappas pension. Premiär 8 november.

Frozen 2

Uppföljaren till succén Frost ska ha premiär 27 november.

Star Wars: Episod IX

Den sista filmen i den nya Star Wars-trilogin släpps den 24 maj och mycket mer än så vet vi inte.

Vad säger ni? Är det en ny Disney-vår som nalkas?

Foto: IBL

Via: Cosmopolitan

Mer nöjesinnehåll från oss på Baaam: