Disneyland Paris lanserar en helt ny Frost-värld

Disneyland Paris lanserar en helt ny Frost-värld

Älskar du Frost? Då kommer nu en glädjande nyhet! Disneyland Paris satsar nämligen stort på den aminerade succén och inom kort kommer du att kunna besöka Frozen World på nöjesparken.

Den första Frost-filmen hade premiär i USA den 27 november 2013 och blev snabbt den mest framgångsrika animerade filmen någonsin. Den var också den mest inkomstbringande animerade filmen någonsin tills nyinspelningen av Lejonkungen slog rekordet. Frost vann dessutom två Oscars, en för Bästa sång och en för Bästa animerade film år 2014. Nu har det gått ett par år och Frost-febern har inte direkt avtagit utan tvärtom tilltagit! Speciellt efter premiären av Frost 2 nu i höstas.

Nu kommer Frozen World till Disneyland Paris

Om du också är en av dem som inte kan få nog av Elsa, Anna och Olaf kommer du förmodligen älska Disneyland Paris nya satsning. Nöjesparken håller nämligen på att byggas ut just nu och det nya området, som kommer att heta Frozen World, är en av nyheterna. Den nya, istäckta världen kommer att inkludera slott, snötäckta berg och en sjö som liknar den fjord som finns i Arendal. Även Elsas enorma ispalats kommer att synas bland bergen.

På Frozen World kommer det även att finnas butiker, restauranger och besökarna kommer också få möjlighet att träffa alla sina favoritkaraktärer från filmerna.

Twitter-kontot OutsidEars har delat med sig av hur ritningen för Frost-världen kommer att se ut:

Då öppnar Frozen World på Disneyland Paris

Enligt Cosmopolitan kommer parken att stå färdig 2023, även om själva utbyggnaden kommer att ta ett antal år. Om du är Frost-älskare och vill åka till Disneyland Paris redan nu kommer du förmodligen inte bli särskilt besviken heller. Mellan 11 januari och 3 maj sker nämligen evenemanget Frozen Celebration som bland annat innehåller en Frost-show som går fyra gånger om dagen.

Foto: Disneyland Paris, TT

LÄS MER:

9 detaljer från Disneys Frost 2 som du kanske har missat

Här är alla nya Disney-filmer 2020, 2021 och 2022

Då kommer streamingtjänsten Disney plus till Sverige