Dritkult! Skam-stjärnan får egen podcast

Dritkult! Skam-stjärnan får egen podcast

Ulrikke Falch, mer känd som Vilde från ”Skam”, får en egen podcast. ”Ulrikkes Univers” ska ta upp ämnen skådespelaren funderar över på ett personligt och intimt sätt.

Läs mer: Här tröttnar Skam-skådespelaren på bantningshetsen – hyllas av tiotusentals

Du känner henne kanske bäst som Vilde från ”Skam”, men med nya podcasten ”Ulrikkes Univers” vill Ulrikke Falch bli mer personlig. Podcasten ska präglas av nyfikenhet med Ulrikkes egna erfarenheter som utgångspunkt, rapporterar NRK.

– Det har blivit en väldigt ärlig och nära podcast som involverar människor i mitt liv och problem som jag funderar över. Det är först och främst en sårbar podcast men jag hoppas att det kan inspirera konversationer och konfrontationer i lyssnarnas egna liv, säger hon till NRK.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Läs mer: Människor som alltid är sena är mer framgångsrika – och lever längre

I samband med ”Skam”-succén fick fler upp ögonen för Ulrikkes engagemang på sociala medier där hon ofta tagit upp ämnen som sexism, feminism, ätstörningar och kroppsideal. Därför känns det inte helt otippat om dessa teman kommer igen i podcasten. Skådespelaren kommer även att få besök av gäster i de tio avsnitten.

– Mina gäster är en underbar blandning av människor som jag beundrar, nära vänner, familjemedlemmar, ex, experter och filosofer, säger Ulrikke.

”Ulrikkes Univers” har premiär i dag 5 april och kommer med ett nytt avsnitt varje torsdag i tio veckor.

Foto: IBL