Edvin Ryding och Omar Rudbergs relation efter inspelningarna av Young Royals

Edvin Ryding och Omar Rudbergs relation efter inspelningarna av Young Royals

Skaran som älskade att se Edvin Ryding och Omar Rudberg i Young Royals är inte liten. Nu berättar skådisarna om sin relation till varandra i det verkliga livet.
Omar om skådespelardebuten i Young royals
1:32

Efter reklamen: Omar om skådespelardebuten i Young royals

(1:32)

Slå på ljud

I den hypade Netflix-serien Young Royals fick vi följa prins Wilhelm, spelad av Edvin Ryding, och Simons, spelad av Omar Rudberg, romans. En mindre enkel sådan, eftersom att prins Wilhelm vet att den kommer att få för stor uppmärksamhet om den blir offentlig. Att våga vara öppen med sin sexuella läggning är ett viktigt tema i serien.

– Det behövs verkligen pratas mer – inte bara om sexuella läggningar, utan om allt som den här serien står för. Jag hoppas verkligen att unga idag är kloka och står upp för andra människor, sa Omar i en intervju med Frida innan premiären.

Efter serien har skådisarna, med all rätt, fått enormt mycket uppmärksamhet. Både Omar och Edvin har håvat in över en miljon följare på Instagram, och dagligen väller det in hyllande kommentarer till killarna i respektives kommentarsfält.

Edvin Ryding om Omar Rudberg

Kemin vi ser mellan Edvin och Omar framför kamerorna är otrolig, och nog finns det en del i skaran fans som hoppas på att det även skulle finnas en kemi i det verkliga livet. Och det finns det, men som vänner.

Omar och Edvin i Young Royals.

När Edvin under Rockbjörnen fick frågan av nöjessajten Hänt om hur hans relation med Omar ser ut idag, och om de brukar ses privat, svarade han:

– Ja ja, så fort vi får chansen ses vi. Han är ju en väldigt upptagen person, vilket jag också är till och från. Men vi hänger så mycket vi kan, vi pratar nästan varje dag. Det är väldigt skönt att få lite stöd från varandra i det här.

Relationen efter Young Royals

Och det är inte bara Edvin som har varma ord att säga om Omar. När nöjessajten når Omar pratar även han väldigt fint om hans och Edvins vänskap.

”Min och Edvins vänskap är fruktansvärt fin! Med tiden har vi lärt känna varandra mer och mer, och bara kommit närmre varandra. Är så glad över att jag fått lära känna honom privat men också som en professionell skådespelare. Har lärt mig mycket med honom och hade inte velat spela in Young Royals med någon annan än han som Prins! Vi har haft så många roliga stunder ihop och hoppas på många fler”, skriver Omar i ett meddelande till Hänt.

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Nikita och Frida från Young Royals om psykisk ohälsa, den perfekta fasaden – och hur man släpper den
Young Royals-killarna: ”Det behöver pratas mer om allt den här serien står för”
Nya serierna du inte vill missa 2021