Efter Get Out – här är GIRLS-stjärnans nya skräckfilm

Är du rädd för kryp? Vänd om! NU!

The Perfection är en ny Netflix-produktion med Allison Williams i huvudrollen, GIRLS-stjärnan som 2017 gjorde en hyllad skräckfilmsdebut i Oscarsbelönade Get Out.

Här spelar hon Charlotte, en begåvad cellist som tvingas ta en paus från sina studier. När hon återvänder till akademien är det i stället eleven Elizabeth (Logan Browning) som blivit skolans stora stjärna, något Charlotte inte alls räknat med. Snart upptäcker tjejerna att de har en gemensam hemlighet, en insikt som ska få ödesdigra konsekvenser. 

En bild på skådespelerskorna Allison Williams och Logan Browning i skräckfilmen The Perfection, som har premiär på Netflix den 24 maj 2019.

Allison Williams gör comeback i skräckfilmsgenren med Netflix-produktionen The Perfection.

Skräckisen var en av de största snackisarna på filmfestivalen Fantastic Fest i fjol och det är inte svårt att förstå varför. Netflix släppte nyligen en trailer till filmen på Youtube – och den är riktigt obehaglig. Framför allt är Williams obehaglig på ett sätt som får det att krypa i huden. Men hon är inte den enda orsaken till gåshud i The Perfection.

Förvänta dig psykotisk stråkmusik, stor förvirring och småkryp i alla dess former!

The Perfection har premiär på Netflix den 24 maj. 

Läs mer:

Här är trailern till nya skräckfilmen Annabelle Comes Home

The Silence: Allt om Netflix nya skräckfilm

Nya skräckfilmen Midsommar är en blodig mardröm

Folk kan inte sluta snacka om skräckfilmen Us – se trailern

Foto: Netflix