Efter uppbrottet – Margaux satsar på att förverkliga en dröm

Margaux Dietz har gått igenom en tuff tid privat de senaste månaderna. Nu förverkligar hon en dröm – och åker på en ensamresa till Santa Teresa.

Förra våren sa influencern Margaux Dietz ”ja” till fästmannen Jacob Liebermann på Hässelby slott utanför Stockholm.

Men bara ett par månader senare berättade Margaux i ett inlägg på sin blogg att relationen knakade i fogarna och att hon och Jacob hade separerat.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten.”

Åker till Santa Teresa själv

Efter en stormig tid ser nu Margaux Dietz fram emot välbehövlig egentid – och en ensamresa.

I ett nytt inlägg berättar influencern nämligen att hon alltid har drömt om att resa iväg själv, men aldrig har vågat. Nu har hon dock tagit steget och bokat en ensamresa till Santa Teresa, en lugn surfort i Costa Rica.

”Planen var att ta med mig någon men så blev det inte. Jag vill ha det lugnt, jobba på mig själv och gärna längta efter att komma hem till lite tempo igen. Under tiden jag är borta kommer Jacob att flytta ut sina saker helt så det känns väldigt lägligt att ge honom space för det också”, skriver hon på bloggen.

Resan gör hon för sitt eget välmående och för sin hälsa, skriver hon vidare, även om hon kommer att sakna sonen Arnold mycket.

”Den här hösten har varit mer kaos än vad jag har berättat, såklart och nu när allt ordnar upp sig så är den här resan helt perfekt. Att separera har verkligen varit det tuffaste jag varit med om i mitt liv”, avslutar hon.

Foto: TT

Läs mer:

Margaux Dietz: Det skulle jag vilja säga till mitt 15-åriga jag

Margaux på ELLE-galan 2020: ”Jag finns på Tinder”

Margaux Dietz berättar öppet om sexuella övergreppet