Gleb Savchenko och Elena Belle.

TT

Elena Belle om trassliga relationen med pojkvännens exfru: ”Tagit mycket skit”

Elena Belle har hittat kärleken igen i dansaren Gleb Savchenko.
Men förhållandet är inte helt lätt, mycket på grund av den anstränga relationen med hans exfru.

Elena Belle slog igenom som Natacha Peyre i Paradise hotel 2005. I dag har hon alltså bytt namn och flyttat till Los Angeles. Där bor hon tillsammans med sin dotter Luna Belle, 4 år, som hon fick tillsammans med framlidne maken Michael Theanne som gick bort till följd av en hjärtattack.

TV: Allt om Elena Belles kärlek Gleb Savchenko
0:52

Efter reklamen: TV: Allt om Elena Belles kärlek Gleb Savchenko

(0:52)

Slå på ljud

Så träffades Elena Belle och Gleb Savchenko

Nu har modellen hittat kärleken på nytt, och i en intervju med Mama berättar hon hur hon och dansaren Gleb Savchenko träffades.

– Vi träffades genom vänner, jätterandom! Det är som de säger, när man minst anar det... Det enda är att han var gift i femton år innan, så det har varit lite svårt. Alltså de skilde sig inte på grund av mig, men det har varit jobbigt ändå, säger Elena Belle, som menar att situationen är tuff.

– Ja, det känns som att folk i Sverige är bra på det här med bonusfamiljer, att man försöker komma överens och vara vänliga mot varandra för barnen skull, men... Äh, jag vet inte. Det har varit väldigt komplicerat. Jag har tagit jättemycket skit, utan att göra någonting tillbaka för man vill vara mogen och försöka hålla en bra vibe, speciellt när det är barn involverade.

Elena Belle och Gleb Savchenko har inte flyttat ihop än.

Elena Belle och Gleb Savchenko har inte flyttat ihop än.

TT

Elena Belles tankar om att skaffa fler barn

Gleb Savchenko har två barn sedan tidigare, ett av vilka är lika gammal som Luna. Och det är något som passar Elena Belle bra.

– Jag har alltid drömt om att ha en stor familj. Jag tycker det är jättekul nu när vi gör saker tillsammans jag, min nya kille och alla barnen. Nyligen hyrde vi en stuga. Över nyår åkte vi till Vegas allihop. Det kanske inte låter som värsta barnstället, haha, men vi hittade massa barngrejer att göra. Jag älskar att ha en stor familj, jag tycker det är kul. Och han vill ju ha fler barn, säger hon och slår fast att hon själv är lite osäker på om hon själv vill skaffa fler barn.

Foto: TT

Se också: Elena Belles stilresa genom åren
0:52

Efter reklamen: Se också: Elena Belles stilresa genom åren

(0:52)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Hollywoodstjärnornas hemliga romans – har varit ihop i ett år
Johanna Nordström visar upp nya pojkvännen Adam Smedberg
Nick Jonas och Priyanka Chopra har fått barn: “Överlyckliga”