Ellie Kemper.

TT

Ellie Kempers stolthet över sonens första artiga ord: ”Nej, tack”

Unbreakable Kimmy Schmidt-skådisen Ellie Kemper berättar nu stolt att hennes 1,5-årige son Matthew visar prov på att vara riktigt artig.
Sex hollywoodskådisar som blev tillsammans med vanliga människor
1:29

Efter reklamen: Sex hollywoodskådisar som blev tillsammans med vanliga människor

(1:29)

Slå på ljud

Ellie Kemper är känd från filmer som Bridesmaids och tv-serier som The Office och Unbreakable Kimmy Schmidt.

I helgen gästade hon The Ellen DeGeneres show på länk från sitt tvättrum i New York. Programledaren börjar med att hylla skådespelaren och berättar att det är en hennes absoluta favoritgäster.

”Jag borde få en medalj”

Ellie Kemper har två barn tillsammans komikern Michael Koman. Den förstfödde sonen James har blivit 4 år, och minstingen Matthew är i dag 1,5 år.

– Det är väldigt gulligt, Matthew har börjat prata. Han gick direkt till en fras och skippade sitt första ord. Han säger ”nej, tack” hela tiden. Det känns som att jag borde få en medalj för att jag har uppfostrat honom att vara så artig, säger den stolta mamman.

– Han är också otroligt stark. Jag behöver brottas med honom för att få på honom blöjan. Det är otroligt. Min man har en liknande styrka, han tränar aldrig men är otroligt stark. Jag tror att Matthew har ärvt den där superstyrkan, fortsätter hon.

Ellie Kemper och Michael Koman gifte sig 2012.

Ellie Kemper och Michael Koman gifte sig 2012.

TT

Sorgen efter sonens ord

Skådespelaren berättar också att hennes andra son är väldigt hänsynsfull, och att det faktiskt kan vara lite jobbigt.

– Jag blir lite ledsen om kvällarna för James brukar säga ”mamma, jag kan borsta tänderna själv, du behöver inte hjälpa mig. Jag vet att du inte har så mycket tålamod kvar”. Liksom, hur många gånger har jag sagt till honom att jag inte har något tålamod?, säger hon med ett skratt.

– Det är roligt och lite sorgligt. Jag säger till James att jag börjar dagen med hink full av tålamod och energi, och att i slutet av dagen så börjar hinken att sina.

Ellie Kemper hade senast en roll i komedin The stand-in och repriserade sin charmanta karaktär i filmen Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend. Hon har också en roll i den kommande Ensam hemma-filmen som kanske kommer lagom till jul i år.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Vanessa Bryants känslosamma tal – när bortgångne maken hedrades
Bebislycka för Orange is the new black-paret – visar upp dottern
A-Rod chockad och uppröd av Jennifer Lopez återförening med Ben Affleck