Grimes och pojkvännen Elon Musk.

TT

Elon Musks nya familjebild med flickvännen Grimes och sonen X Æ A-Xii

Entreprenören Elon Musk är flitig på Twitter, och delar gärna med sig av vad som händer för hans företag.
Nu har han också bjudit på en bild tillsammans med flickvännen Grimes och deras barn X Æ A-Xii från byn i Texas där Musk vill bygga en rymdstad.

Förra veckan berättade Elon Musk att han vill bygga en ny stad i Texas, vid Boca Chica Village där hans Spacex har kontor och bygger och testar prototyper av sina Starship-raketer. Det är de raketerna som företaget hoppas kunna använda för bemannade resor till månen och Mars.

Från Texas till Mars och stjärnorna

Den nya staden vill entreprenören kalla Starbase, och lokala myndigheter har bekräftat för Business insider att det finns ett intresse från Spacex, och att Elon Musk är välkommen att ansöka om detta.

Det var på Twitter som Musk själv delade med sig av nyheten.

”Skapar staden Starbase, Texas”, skrev han och följde upp med en ny tweet:

”Därifrån till Mars, och härefter till stjärnorna”.

Nu har Elon Musk också lagt upp en bild tillsamman med sin flickvän Claire Boucher, känd under sitt artistnamn Grimes, och sin nu tio månader gamla son X Æ A-Xii från Starbase.

De fick sitt första gemensamma barn i maj förra året, och då delade Elon Musk med sig av ett gäng bilder på sonen efter att hans följare bett om att få se grabben.

”En bild på när du håller bebisen skulle paja internet... Var snäll och dela en”, löd ett önskemål och det gjorde pappan så glatt.

Nya familjebilden

Elon Musk och Grimes började dejta 2018 efter att de fått kontakt med varandra just via Twitter. Förhållandet har inte varit helt problemfritt, och emellanåt har de tagit pauser för att sedan hitta tillbaka till varandra igen.

Elon Musk har varit gift tre gånger tidigare. Två gånger med skådespelaren Talulah Riley, och innan dess var han gift med författaren Justine Musk. Från förhållanden med henne har han fem barn.

På den nya bilden med Grimes och sonen sitter trion samlad i Texasbyn, och pappan håller X Æ X-Xii som i sin tur håller på att fippla med en bukett blommor medan mamman glatt tittar på.

Bildtexten lyder kort och gott:

”Starbase, Texas”.

Bild: TT, Twitter

Relaterade artiklar

X Æ A-12 till Bear Blaze - 23 kändisbarn som fått ovanliga namn

Grimes och Elon Musk har blivit föräldrar

Elon Musks barn ska heta X Æ A-12 - såhär reagerar internet