Emily in Paris säsong 2 – trailer och premiärdatum

Emily in Paris säsong 2 – trailer och premiärdatum

Snart är det dags för den andra säsongen av Emily in Paris att ha premiär. Men vad kommer serien egentligen att handla om? Spana in trailern här!
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

När Emily in Paris hade premiär i oktober 2020 blev succén snabbt ett faktum, och vid årets slut visade det sig att serien var årets mest sedda inom genren komedi på Netflix.

Snabbt kom beskedet att berättelsen om Emily Cooper (spelad av Lily Collins) skulle få en fortsättning. På grund av pandemin sköts inspelningen först upp, men under sommaren drog arbetet i gång igen och i slutet av september delade Netflix med sig av bilder från den kommande säsongen på sociala medier. I samband med det utlovade streamingtjänsten dessutom mer mode, mer romantik – och så klart, mer Emily.

Handlingen i Emily in Paris 2

Nu har Netflix även släppt trailern till andra säsongen av Emily in Paris, och i pressmeddelandet beskriver de den fortsatta handlingen så här:

Trots att Emily äntligen börjat hitta sin plats i Paris, kämpar hon fortfarande med det franska livets egenheter. Efter att ha råkat hamna i en kärlekstriangel med sin granne och första riktiga franska vän är Emily fast besluten att fokusera på sitt arbete – som bara blir mer komplicerat för varje dag. Under en franskalektion träffar hon en annan expat, som både upprör och fascinerar henne.”

Då har Emily in Paris säsong 2 premiär

Så, när har den efterlängtade säsongen premiär? Emily in Paris säsong två går att streama på Netflix från och med den 22 december. Julhelgen är med andra ord räddad!

Serien är skapad av prisbelönta Darren Star, och i rollerna syns Lily Collins som Emily Cooper samt Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie och Kate Walsh.

Därtill gör skådespelarna Lucien Laviscount (känd från Trust), Jeremy O. Harris (känd från Zola) och Arnaud Binard (känd från Agathe Koltès) entré i nya roller.

Foto: Netflix

Se också: Därför pratar alla om Emily in Paris
1:08

Efter reklamen: Se också: Därför pratar alla om Emily in Paris

(1:08)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
8 ovärderliga karriärtips från våra favoritserier!
Lily Collins firade smekmånaden i Sverige – här är platserna de besökte
Kändisar med lika kända (om inte kändare) föräldrar