Emily Ratajkowski

TT

Emily Ratajkowski ryter ifrån efter momshaming

Modellen och skådespelaren Emily Ratajkowski födde nyligen sitt första barn. Trots det haglar hatkommentarerna på modellens Instagram. Nu ryter hon ifrån: ”Ni borde skämmas”.
Det här heter kändisarnas barn födda 2021
1:11

Efter reklamen: Det här heter kändisarnas barn födda 2021

(1:11)

Slå på ljud

Emily Ratajkowski fick sitt genombrott som modell och skådespelare efter sin medverkan i Robin Thickes musikvideo Blurred Lines. Samtidigt som hon arbetat för de största modehusen har hon också medverkat i storfilmer som Gone Girl och I feel pretty.

Emily Ratajkowskis bebisbesked

Förra året gick modellen ut med nyheterna att hon och maken Sebastian Bear-McClards väntar barn. I samband med avslöjandet visade hon upp bebismagen på omslaget av Vouge.

Och i våras fick Emily och maken äntligen sitt första barn. Sonen som föddes i mars visades stolt upp på Instagram där den nyblivna mamman även avslöjade namnvalet.

”Sylvester Apollo Bear har kommit till jorden. Sly kom 8/3/21 på den mest surrealistiska, vackra och kärleksfyllda morgonen av mitt liv.” skrev Emily Ratajowski då.

Emily Ratajkowski utsatt för momshaming

Men sedan sonens ankomst har Emilys kommentarsfält fyllts med momshaming-kommentarer. Bland annat om hur hon skulle vara en dålig mamma och att hon håller sin bebis fel. De elaka kommentarerna resulterade i att Emily valde att ta bort kommentarsfältet på en bild där hon ammar sin nyfödda son. Även fansen har reagerat på hatkommentarerna mot modellen på hennes Instagram.

”Ni som kritiserar måste verkligen hitta bättre saker för er att göra” skriver en av följarna.

Nu säger även den nyblivna mamman ifrån.

Emily Ratajkowski säger ifrån efter näthatet

På Instagram story skriver Emily Ratajkowski om hatet. Hon skriver bland annat om hur hon jämför situationen med Britney Spears och hur illa hon har blivit behandlad av fans och följare.

– Vi alla tänker på och minns hur Britney blev utpekad för att vara en dålig mamma. Vi pratar om att vi måste bidra till ett bättre klimat på sociala medier. Samtidigt fylls mina kommentarsfält med fruktansvärda kommentarer om att jag inte förtjänar att vara mamma. Ni borde skämmas” skriver hon på Instagram story innan hon fortsätter:

”Jag bryr mig inte om ni hatar mig eller kändisar (eller bara hatar kvinnor) men det är oerhört läskigt att bli förälder och ingen förtjänar att främlingar skriver att man är en dålig mamma”.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Elsa Hosks rädsla över dottern Tuulikkis framtid
Carolina Gynning om känslorna kring amningen av dottern Vilda
Ashley Graham gravid – väntar sitt andra barn med maken