Emma Roberts första bild på nyfödde sonen Rhodes.

Emma Roberts första bild på nyfödde sonen Rhodes

Det var i slutet på 2020 som skådespelaren Emma Roberts och pojkvännen Garrett Hedlunds lille son Rhodes Robert Hedlund kom till världen. Och nu visar hon upp sin nyfödde för första gången!

Efter en tuff tid, och svårigheter med att bli gravid blev skådisen Emma Robers äntligen mamma i slutet på december.

”Tack 2020 för att i alla fall bidra med ett rätt”, Instagrammar hon nu samtidigt som hon publicerar den första bilden på sin lille son Rhodes Robert Hedlund.

På bilden har Emma Roberts en orange klänning designad av Stella McCartney, med matchande klackar och sonen är inlindad i ett litet oranget knyte. Så sött!

Första gravida kvinnan att pryda Cosmopolitans omslag

Det var i augusti förra året som paret Emma Roberts och Garrett Hedlund meddelade att de väntade barn, och i samma veva avslöjade de även att de väntade en pojke. Något som Emma Roberts såg som enorm fördel eftersom hon hade shoppat loss på tok för mycket om det var en dotter. Dock gick inte avslöjandet till precis så som paret önskat, eftersom Emma Roberts mamma, Kelly Cunningham, råkade avslöja nyheten på sina sociala medier innan...! Mammor va?!

”Jag... och mina två favoritkillar”, skrev Emma Roberts på sociala medier när hon själv annonserade graviditeten. Och i december efter hennes gravidavslöjande blev hon också den första gravida kvinnan att pryda omslaget till amerikanska magasinet Cosmopolitan!

Att byta till en kvinnlig läkare var ett bra beslut

Emma Roberts hade hela sitt liv drömt om att bli mamma, men eftersom hon lider av endometrios var det ingen lätt match för henne att bli gravid. Men att hon hade sjukdomen var inget hon visste om förrän hon bytte från en manlig läkare (då hon var rädd att han bara skulle tycka att hon var dramatisk) till en kvinnlig.

– Jag fick reda på att jag lidit av endometrios. Eftersom jag alltid haft så otroligt ont, så pass att jag ofta tvingats sjukskriva mig från skolan och möten, gick jag till läkaren. Men den manliga läkaren kollade inte upp det. Jag kände att jag ville byta till en kvinnlig läkare och det var i efterhand det absolut bästa beslutet, säger hon i Cosmopolitan samtidigt som hon förklarar att endometriosen vid det laget redan påverkat hennes fertilitet.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Gravida Emma Roberts om läkarens besked – efter åren med endometrios
Emma Roberts har blivit mamma för första gången
Gravida Emma Roberts avslöjar varför hon helst vill ha en son