Emmy Awards 2019 visas i Sverige!

Emmy Awards 2019: Här kan du se galan i Sverige

Natten till den 23 september svensk tid är det dags för Emmy Awards 2019. Här kan du se sändningen i Sverige!

Den 71 upplagan av Emmy Awards går av stapeln natten mellan söndag och måndag (den 22-23 september) svensk tid. Förutom att se vilka som vinner pris för det gångna årets bästa serier, skådespelarinsatser och regi så kommer vi så klart även att få avnjuta den stjärnspäckade röda mattan.

Under årets gala är konkurrensen stenhård mellan serierna i de olika kategorierna. Svensk-regisserade miniserien Chernobyl fajtas till exempel mot hyllade Escape at Dannemora, och Game of Thrones har fått rekordmånga nomineringar för sin sista säsong.

Vi på Baaam-redaktionen har valt ut våra favoriter bland årets Emmy-nominerade serier, den listan hittar du här. För att se alla serier, skådespelare och regissörer som har nominerats till årets gala kan du istället kika in på den här artikeln.

Så följer du Emmy Awards 2019 i Sverige

Här på Baaam kommer du att kunna se röda mattan-bilder och läsa om höjdpunkter från Emmy-galan direkt på måndag morgon, men om du hellre ser galan live (kudos – den går mitt i natten) så finns det faktiskt sätt. TV4 Play har nämligen valt att sända hela Emmy Awards live natten till den 23 september.

Läs mer:

Emmy Awards 2019: Här är alla nominerade serier och skådisar

Emmy Awards 2019: Vi listar våra favoriter bland de nominerade

Bästa talen på Emmy Awards 2018 – varav ett frieri!