En frilagd bild på Trump har fått Twitter att explodera av kreativitet

Twitter svämmar just nu över av bilder under hashtaggen "TrumpFistpump". Den ena bilden är roligare än den andra – men alla är rimligare än originalet.

I tisdags, den 11 september, var det 17 år sedan terrorattackerna i USA inträffade. I Pennsylvania anordnade man en minnesstund för att hedra hjältarna som lyckades övermanna terroristerna ombord på det kapade flygplanet United 93.

På plats på flygbasen i Pennsylvania var givetvis USA:s president Donald Trump, och när han anlände – med samma ”fistpumpande” kroppsspråk som en MMA-fighter som äntrar ringen – fångades han på bild.


Presidentens bisarra beteende – under det exceptionellt illa valda tillfället – blev förstås snabbt en snackis och bilden viral.

När författaren Rob Sheridan fick syn på bilden satt han och jobbade i Photoshop, och han insåg snabbt vad han var tvungen att göra. Han frilade Trump och lade PNG-filen i en dropbox och bad Twitter att göra ”sitt absolut värsta”.

Sagt och gjort. Den ena bilden under hashtaggen #TrumpFistpump är roligare än den andra, men alla är fortfarande rimligare än själva originalet.


Mini-Trump går på kalas

”När du skulle fira årsdagen”

Trump som Zombie i The Walking Dead

Trump och glassbilen

Trump goes ”Charlie bit my finger”

”Bästa. Dagen. Någonsin!”

”Vårt enda hopp mot kommande orkanen”

Disco-Trump

Trump hejar på Putin


Putin rider på Trumps axlar

Trump äter jättestor majskolv

Trump använder tandtråd


Trump som alien

Trump möter Karate-kid

Så, nu är det fritt fram för dig att bidra med en egen version av bilden. Här är länken till PNG-filen – gör ditt absolut värsta.

Här är vårt bidrag: ”Trump på rave”

Artikeln publicerades först på Cafe.se.