En frilagd bild på Trump har fått Twitter att explodera av kreativitet

En frilagd bild på Trump har fått Twitter att explodera av kreativitet

Twitter svämmar just nu över av bilder under hashtaggen "TrumpFistpump". Den ena bilden är roligare än den andra – men alla är rimligare än originalet.

I tisdags, den 11 september, var det 17 år sedan terrorattackerna i USA inträffade. I Pennsylvania anordnade man en minnesstund för att hedra hjältarna som lyckades övermanna terroristerna ombord på det kapade flygplanet United 93.

På plats på flygbasen i Pennsylvania var givetvis USA:s president Donald Trump, och när han anlände – med samma ”fistpumpande” kroppsspråk som en MMA-fighter som äntrar ringen – fångades han på bild.


Presidentens bisarra beteende – under det exceptionellt illa valda tillfället – blev förstås snabbt en snackis och bilden viral.

När författaren Rob Sheridan fick syn på bilden satt han och jobbade i Photoshop, och han insåg snabbt vad han var tvungen att göra. Han frilade Trump och lade PNG-filen i en dropbox och bad Twitter att göra ”sitt absolut värsta”.

Sagt och gjort. Den ena bilden under hashtaggen #TrumpFistpump är roligare än den andra, men alla är fortfarande rimligare än själva originalet.


Mini-Trump går på kalas

”När du skulle fira årsdagen”

Trump som Zombie i The Walking Dead

Trump och glassbilen

Trump goes ”Charlie bit my finger”

”Bästa. Dagen. Någonsin!”

”Vårt enda hopp mot kommande orkanen”

Disco-Trump

Trump hejar på Putin


Putin rider på Trumps axlar

Trump äter jättestor majskolv

Trump använder tandtråd


Trump som alien

Trump möter Karate-kid

Så, nu är det fritt fram för dig att bidra med en egen version av bilden. Här är länken till PNG-filen – gör ditt absolut värsta.

Här är vårt bidrag: ”Trump på rave”

Artikeln publicerades först på Cafe.se.