Erik Jerka Johansson och Lisa Sjösten

Erik Jerka Johansson och flickvännen Lisa väntar barn

Bonusfamiljen-profilen Erik ”Jerka” Johansson och flickvännen Lisa Sjösten ska bli föräldrar. På Instagram avslöjar paret den fantastiska nyheten. – Är så jävla glad längtar, skriver skådespelaren på Instagram.

Erik ”Jerka” Johansson, 40, har en lång skådespelarkarriär bakom sig. I sina tonår blev han superpoppis i och med sin roll som Evas kaxiga storebror Tobbe i Eva & Adam. 

På senare år har tittarna kunnat se honom som en allvarlig polis i TV4:s deckarserie Maria Wern men också i SVT:s succéserie Bonusfamiljen, där han spelar pappa.

Så träffades kärleksparet

Jerka har de två barnen Rolf och Lena från en tidigare relation. Han separerade från barnens mamma år 2015 och levde singel tills han träffade kärleken på nytt i Lisa Sjösten, som Erik visade upp när han gick på galapremiären av Superhjältarna 2 i augusti förra året.

Paret sågs för första gången i korridorerna på ett produktionsbolag. Lisa jobbade med duon Alex Schulman och Sigge Eklund, och Jerka var där som gäst i deras podd. Väl på plats så föreslog Alex Schulman att Lisa och Erik skulle ses.

– Då tänkte jag ”nej det kanske vi inte borde, jag är inte riktigt där”. Men sen så hade jag träffat henne den dagen på kontoret och tänkte ”gud jo, vi ska träffas”, sa Jerka om kärleken när han var gäst i Malou efter tio.

Och efter att ha levt tillsammans ett tag har de nu kommit med den fantastiska nyheten, att de ska bli föräldrar!

”Fin film på mig när jag fick reda på att jag ska bli pappa för tredje gången i sommar”, skriver Jerka på Instagram och fortsätter:

”Obs skojar och hela den biten! Är så jävla glad längtar efter min och min otroliga Lisas bebis som kommer i sommar JÄVLAR vilket mys du är så välkommen lilla vän”, skriver han, följt av hjärtemojis.

”Hur skönt”

I kommentarsfältet till videon fäller det in lyckönskningar till paret. ”Fyfan så härligt! GRATTIS!”, skriver en. ”HURRA för er!”, fyller en annan i.

”Grattis, roligt bara att du skrivit så mycket om hur skönt det är att äntligen vara ute ur de värsta småbarnsåren”, kommenterar en tredje.

Text:

Malou Wilson

Foto:

TT

Läs mer:

Inköpslista för gravida – från BB-väska till hemmet

Från graviditet till förlossning – så mycket påverkas av dina gener

20 populära barnnamn från 10-talet att inspireras av