Familjen Bridgerton får en säsong 3 och 4 på Netflix!

Familjen Bridgerton säsong 3 och 4 på Netflix – här är allt vi vet!

Innan andra säsongen av succéserien Familjen Bridgerton ens börjat rulla på Netflix, utlovar streamingtjänsten att det kommer komma både en tredje och fjärde säsong av kostymdramat!
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten
0:55

Efter reklamen: Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten

(0:55)

Slå på ljud

Kostymdramat Familjen Bridgerton på Netflix som är baserad på Julia Quinns bokserie med samma namn flög direkt in på topplistorna för mest sedda originalserie på streaming-sajten.

Familjen Bridgerton säsong 3 och (!) 4 planeras

Och att romanserien består av totalt åtta böcker som låter en ny medlem i den stora syskonskaran vara huvudperson i varje del, lämnar öppet för lika många säsonger. I början av året möttes alla Familjen Bridgerton-fans av glädjebeskedet att en säsong 2 var på G. Och nu kommer då nästa pang-nyhet för alla Bridgerton-lovers där ute. Nu meddelar Netflix att Familjen Bridgerton även får en säsong 3 och säsong 4!

Familjen Bridgerton kom och drog undan mattan under fötterna för oss. Det kreativa arbetslaget som leds av Shonda Rhimes kan materialet väl och har levererat ett vackert, emotionellt, romantiskt drama till våra tittare. Och de har spännande planer inför framtiden, och vi (på Netflix) planerar att fortsätta med Bridgerton en lång tid framöver, berättar Bela Bajaria från Netflix till sajten Variety.

Då kommer Familjen Bridgerton 2, 3 och 4 till Netflix

Den andra säsongen av Bridgerton (som spelas in just nu) kommer finnas tillgänglig på Netflix senare i år. I säsong 2 kommer vi få följa Lord Anthony Bridgertons (Daphnes äldre bror) resa till att hitta sig en värdig vicomtesse. Enligt sajten People kommer det tändas gnistor mellan Lord Anthony Bridgerton och den nya karaktären Kate Sharma, som spelas av Simone Ashley (som vi tidigare sett i bland annat Sex Education).

När det blir dags för de kommande säsongerna 3 och 4 är ännu inte bekräftat. Men om vi antar att det rullar på i samma takt som nu, med säsong 1 och 2 – kan vi möjligen förvänta oss att se Familjen Bridgerton 3 och 4 någon gång under hösten 2022, och sedan våren 2023!

Foto: TT

Relaterade artiklar
Här är de nya skådespelarna i Familjen Bridgerton säsong två
Bridgerton säsong 2: Därför är Regé-Jean Page INTE med
Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor dejtar Ariana Grandes ex