Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor dejtar Ariana Grandes ex

Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor dejtar Pete Davidson

Nu kommer nya uppgifter från Hollywood, om att Familjen Bridgerton-stjärnan Phoebe Dynevor dejtar Pete Davidson – alltså Ariana Grandes före detta fästman.
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten
Slå på ljud

Uppgifterna skvallrar om att skådisen Phoebe Dynevor och komikern Pete Davidson umgås ofta och mer åt det romantiska hållet, och ekipaget har setts både på New Yorks gator såväl som i England.

Pete Davidson är en sann lustigkurre som bland annat medverkat i Saturday Night Live, och tidigare var han förlovad med artisten Ariana Grande. Senast i helgen såg man Pete Davidson ute på tur i Phoebe Dynevor hemstad Altrincham i Manchester, och i början av februari åkte Phoebe Dynevor till Petes område i New York. Enligt uppgifter till Daily Mail har Phoebe Dynevor och Pete Davidson ”kommit varandra nära”. Dock har varken Pete Davidson eller Phoebe Dynevor kommenterat romansryktet, så det återstår att se.

Pete Davidsons tidigare relationer

Pete Davidson verkar minst sagt ha en fabless för kända och vackra kvinnor, för inte bara att han var förlovad med Ariana Grande ett par månader under 2018. Han har även haft modellen Kaia Greber som flickvän i tre månader, en relation som tog slut i januari 2020. Innan det – sommaren 2019 – var han och Once Upon A Time In Hollywood-skådisen Margret Qualley ett par. Och strax före det hade han en relation med skådespelaren Kate Backinsale i tre månader.

Ariana Grande om relationen med Pete Davidson

När Ariana Grande uttalade sig om sin relation med komikern Pete i Vogue, slog hon fast att det mest var en distraktion för sorgen efter det att hennes ex, rapparen Mac Miller gått bort efter en överdos.

– Mina kompisar ville liksom ta ut mig på äventyr: ”Kom igen nu ska vi ha en kul sommar!”. Och så mötte jag Pete, vilket var en underbar distraktion. Det var oseriöst, roligt, vansinnigt och mycket orealistiskt! Jag älskade honom men jag kände honom inte, berättade hon efter uppbrottet.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Nu filmas andra säsongen av Bridgerton – häng med bakom kulissen
Titta in hos Zara Larsson! Stjärnan visar upp sin lägenhet i Stockholm
Sandra Ohs starka tal vid Stop Asian Hate-demonstrationen i Pittsburgh