familjen kardashians julkort

Familjen Kardashians alla julkort genom åren

Genom åren har familjen Kardashian släppt otaliga julkort – något som fått fansen att längta extra mycket till december. Här har vi samlat alla deras juliga fotograferingar, från 1992 fram tills i dag.
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Slå på ljud

Årets stora höjdpunkt för både familjen Kardashian och deras fans är när reality-familjen släpper sitt julkort. Varje år samlas hela eller delar av familjen för att fotograferas, ofta i matchande kläder.

Vi har här samlat familjens alla julkort genom åren. Vissa år saknas då det helt enkelt inte är alla år som de hunnit med att ta någon bild. Till exempel ställdes fotograferingen in både 2014 och 2016 då det var för svårt att samla alla.

Familjen Kardashians julkort genom åren

Hur det blir med årets julkort återstår att se. Fram tills nästa juliga bild på familjen släpps får ni helt enkelt njuta av denna bildkavalkad från 1992 fram till 2019:

1992

Här är både Kris och Caitlyn Jenners barn samlade. Förutom Kim, Khloé, Kourtney och Robert Kardashian så syns även Caitlyns fyra barn Brody, Brandon, Burt och Cassandra. Men var är Kylie och Kendall? De är faktiskt inte ens födda här.

1995

En 15-årig Kim Kardashian poserar längst fram på julkortet från 1995. Alldeles nyfödda Kendall Jenner är bara drygt en månad gammal här och vilar tryggt i pappas famn.

2008

2008 satsade familjen på ett riktigt juligt kort med kläder som gick i rött och svart.

2010

Här debuterade lilla Maison, Kourtney och Scotts första barn, på ett julkort och ser helt bedårande ut i sin lilla kostym. Resten av familjen satsar även de på neutrala färger.

2011

Ett dramatiskt kort blev det 2010, där hela familjen klädde sig i mörka färger och poserade på en trappa i marmor.

2012

2012 blev ett gladare och ljusare kort än året innan. Hela familjen klädde sig i vitt och alla skrattade – förutom Scott Disick.

2013

Det här året var inspirerat av karneval, pengar och tidningsrubriker. Kanske inte deras mest juliga kort.

2015

Året då de allra minsta barnen fick stå i centrum. Här ser vi Kim Kardashians dotter North samt Kourtneys barn Mason, Penelope och Reign.

2017

Under året hade det spekulerats i att både Khloé och Kylie var gravida. Många trodde att det hela skulle avslöjas på årets julkort, och det blev därför en stor besvikelse när Kylie inte ens var med på bilden. Desto mer späddes ryktet om en graviditet på, och det visade sig några veckor senare att det var helt korrekt. Även Khloé var gravid på bilden men lyckades dölja det hela då hon inte var lika långt gången som sin syster Kylie.

2018

Det här året hade familjen än en gång svårt att få ihop alla. Efter mycket om och men lyckades alla systrar och deras barn få till en fotografering. Kendall skulle även hon ha varit med, men valde i sista sekund att låta alla barnen och deras mammor få ta plats istället.

2019

Instagram

Man skulle kunna tro att detta julkort är taget i år med tanke på att många av oss gått omkring i mjukiskläder hemma mest hela 2020. Men som vanligt låg Kim Kardashian ett steg före och skapade ett julkort med sin egen familj klädda i matchande grå mjukiskläder. Så fint!

2020

Nu väntar vi alla spänt på om det ens kommer ett julkort från familjen Kardashian 2020. Corona gör att den stora familjen inte kan ses lika ofta och det är ännu oklart om de kan få ihop en julfotografering. Vi håller såklart tummarna för att vi i alla fall får se någon form av julhälsning från familjen, även om den blir lite annorlunda i år.

Foto: TT, Celebbuzz, Twitter, Instagram, E!

LÄS MER:

Här är alla Kylie Jenners halloweenkostymer genom åren

Största snackisarna från Familjen Kardashian – genom tiderna

Kourtney Kardashian kritiseras hårt efter sitt uttalande om cancer