Sarah Jessica Parker och Jon Tenney.

TT

Får And just like that... en säsong två? Här är allt vi vet

Snart går Sex and the City-uppföljaren And just like that... i mål. Åtminstone första säsongen.
Men kommer det en andra säsong?

I veckan kommer det sista avsnittet av den första säsongen av And just like that... Serien har blivit en av de mest omtalade sedan premiären i början av december. Många har älskat den, samtidigt som vissa riktat kritik mot serien.

TV: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna
0:56

Efter reklamen: TV: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna

(0:56)

Slå på ljud

Sex and the City-uppföljaren har också omgärdats av kontroverser, vilket bland annat mynnat ut i att några av den sexualbrottsanklagade skådespelaren Chris Noths scener klippts bort.

HBO-chefen: ”Är väldigt nöjd med vad de gjort”

Men hur ser det ut i framtiden för And just like that...? Det verkar finnas en reell möjlighet att den förnyas för en andra säsong.

Casey Bloys är chief content officer på HBO och HBO Max och han har sagt till Vulture att det är ett samtal som definitivt kommer hållas.

– Men vi har inte fattat något beslut än. Jag kommer att låta dem komma fram till vad de vill göra, men jag är väldigt nöjd med vad de har gjort. Och jag kan säga att det här är vad man vill ha ut av en sådan här serie. Det känns verkligen som att du träffar gamla vänner igen och fortsätter där ni slutade, säger han.

Har någon av skådespelarna uttalat sig då? Ja, Sarita Choudhury som spelar mäklaren Seema Patel i serien. Hon säger till Entertainment tonight att hon funderat över och hoppas på en säsong två.

– Jag tänkte på det bara häromdagen. För det kommer ju till en punkt när vi får veta om det händer eller inte, och där är vi inte än. Men jag tänkte att ”gud, jag hoppas att det händer”. Dessutom tänkte jag, du vet när de tar in nya karaktärer och de börjar etableras och alla vänjer sig vid att vi alla har vuxit upp. Carrie har vuxit upp. Jag känner att den andra säsongen skulle kunna hoppa rätt in i vilka de är på riktigt till skillnad från att vänja publiken vid att se vad de ser. Så jag skulle älska en andra säsong, men jag vet inte än, säger hon.

Det vill skådespelaren se i säsong två

Och till amerikanska ELLE berättar Sarita Choudhury vad hon vill se i en eventuell säsong två.

– Jag tror att jag nog skulle vilja veta var hon bor och vem som kommer förbi och hänger med henne, och hur de är när de träffar Carrie och hur Carrie är i den världen. Jag vill definitivt se hur hon är efter en andra dejt. Som Seema hemma, det vore väldigt komiskt att se, säger skådespelaren.

Sarah Jessica Parker och Sarita Choudhury kan komma tillbaka till en andra säsong.

Sarah Jessica Parker och Sarita Choudhury kan komma tillbaka till en andra säsong.

TT

En källa till Page six säger att samtalen inte har skett än, men att alla har en bra känsla för serien. En annan uppgiftslämnare till sajten hävdar att kontroverserna kring And just like that... har ökat chanserna för en andra säsong.

– De kan känna att de behöver bevisa att de kan göra en säsong två ännu bättre och att det var rimligt att ta tillbaka det.

Så även om det inte är helt klart än verkar det inte osannolikt att det kommer en fortsättning på den omtalade serien!

Se också: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste
0:55

Efter reklamen: Se också: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste

(0:55)

Slå på ljud

Foto: TT

Relaterade artiklar
Här är sommarens glassnyheter från GB – släpper sex nya smaker
Här är de mest populära barnnamnen från 2021
Janet Jackson om Michael Jacksons sårande ord: ”Kallade mig gris”