emily in paris.

Första bilderna från Emily in Paris säsong 2

Nu är inspelningen till Emily in Paris säsong 2 klar. Och nu delar Netflix med sig av bilder från nya avsnitten som skvallrar om vad som komma skall!
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Snart får vi följa Emily Cooper och hennes strapatser i Frankrikes Paris igen, för Netflix-serien Emily in Paris är snart tillbaka med en säsong två. I serien får vi följa amerikanskan Emily Cooper (spelad av Lily Collins) som skickas till Paris för att jobba med marknadsföringsbyrån Savoirs sociala medier. Till en början är medarbetarna på det europeiska kontoret skeptiska till den unga och nytänkande kollegan, men snart inser de att hon skapar engagemang som ingen annan.

Den första säsongen var den mest sedda komediserien på Netflix 2020. Så det är många som blir glada över att det nu kommer en säsong två. I den nya säsongen fortsätter Emily Coopers äventyr i Frankrike, och den är gången även på landets riviera. Enligt sajten TVline ska det närmare bestämt röra sig om jetset-paradiset Saint-Tropez.

Nya säsongen av Emily in Paris

Till en början sköts inspelningen till den andra säsongen upp på grund av pandemin, men under sommaren drogs arbetet igång. På seriens officiella Instagram-konto visade skådespelarna Emily Collins, Camille Razat och Ashley Park upp ett inlägg som skvallrade om hur det går för dem.

”Bonjour från St. Tropez. Älskar denna reunion inför starten av säsong 2!”, skrev de intill bilden. I bakgrunden syntes en klarblå himmel och lika blått vatten.

Lily Collins har berättat om känslan att vara tillbaka i ett uttalande.

– Det är en ära att vara kopplad till en projekt som ger folk så mycket välbehövlig lättnad under en tung tid och när alla letar efter en anledning att le och skratta. Att spela Emily lärde mig bara mer om mig själv utan också om världen runt mig. Jag kunde inte vara gladare att få var tillbaka i Paris för säsong två för att utveckla de läxorna, för att fortsätta att växa och lära mig mer om den vackra staden och alla dess karaktärer med Emily, säger Lily Collins.

Något premiärdatum för Emily in Paris är inte satt än, men det är sagt att det kommer bli senare i år 2021. Nu har Netflix i alla fall publicerat en drös med bilder från den kommande säsongen på sociala medier. Och streamingsajten utlovar en säsong med ännu mer mode, ännu mer romans och såklart – ännu mer Emily!

Foto: TT/Instagram

TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:28

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:28)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Lily Collins har gift sig – allt om bröllopet med filmregissören
Blond vs. brunett: 15 kändisar som testat båda hårfärgerna
8 saker vi faktiskt (!) lärt oss från TikTok