Första trailern till ”Fantastiska vidunder: Grindewalds brott” är här

Första trailern till ”Fantastiska vidunder: Grindewalds brott” är här

Bara orden ”Jude Law som ung Dumbledore” gör oss förväntansfulla. Se den första trailern till ”Fantastiska vidunder: Grindewalds brott” här.

Läs mer: Här är de billigaste städerna i Europa för vårens weekendresa

I år är det dags för uppföljaren till nästa ”Fantastiska vidunder”-film som spinner vidare på världen som J.K. Rowling byggde upp med Harry Potter. Den första filmen hade premiär 2016 och utspelar sig före Harry Potter, i en tid då Grindewald var den onda trollkarl som alla fruktade.

I uppföljaren, ”Fantastiska vidunder: Grindewalds brott”, får vi veta ännu mer om Dumbledores före detta vän och senare ärkefiende Grindewald. Filmen utspelar sig 1927, några månader efter första filmens slut. Vi får följa Newt Scamander och Dumbledores kamp för att besegra den onda trollkarlen. Eddie Redmayne är tillbaka i rollen som Newt och får sällskap av Jude Law som Albus Dumblebore, Zoë Kravitz som Leta Lestrange och Johnny Depp som Grindewald själv.

Valet av Johnny Depp till rollen som Grindewald är något som har väckt kritik hos Harry Potter-fansen efter att han anklagats för att ha misshandlat sin dåvarande fru Amber Heard. Men trots kritiken stod filmbolaget fast vid sin casting.

”Fantastiska vidunder” har premiär först 16 november – men redan nu finns en första trailer att se!

Läs mer: 15 filmpremiärer våren och sommaren 2018

Foto:Warner Bros.