One Tree Hill-gänget när det begav sig.

Gänget från One Tree Hill återförenas – se bilderna här

Sedan sista avsnittet sändes för åtta år sedan har det ryktats om en reunion för gänget i One Tree Hill, och nyligen återförenades nästan hela gänget på ett välgörenhetsevent. Se bilderna här!

Det har hunnit gå 16 år sedan succéserien One Tree Hill sändes för första gången, och under nio spännande säsonger satt vi bänkade i tv-sofforna för att ta del av vad som skulle hända med karaktärer som Peyton, Lucas och Nathan. Sedan serien slutade sändas har det ryktats om att skådespelarna från serien ska återförenas i någon form av produktion, men än så länge har det inte hänt. För två år sedan medverkade delar av gänget i julfilmen The Christmas Contract som dock tyvärr inte alls handlade om One Tree Hill.

Gänget från den en gång så populära tv-serien verkar dock fortfarande vara mycket bra vänner. I dagarna lade Hilarie Burton, som spelade populära Peyton Sawyer i serien, upp en bild på Instagram där nästan hela casten är samlad på ett välgörenhetsevent.

”Jag fick ett jobb när jag var 20 år gammal som gav mig några av de viktigaste relationerna och erfarenheterna i mitt liv. Jag tog inte alls tillräckligt många bilder den här helgen och fick inte fotobevis på alla, men jag älskar att @raenia23 på @fwbcharityevents samlade ihop oss allihop”, skrev hon i ett inlägg.

Nästan hela gänget samlat

På bilderna, som verkligen är ett måste att se för dig som älskade serien, syns bland annat Chad Michael Murry som spelade Lucas Scott i serien, och James Lafferty, mer känd som Nathan. Även Antwonn Tanner som spelade ”Skills” i serien syns till, liksom Lee Norris som spelade Marvin ”Mouth” MacFadden.

I ett inlägg är nästan hela gänget samlat, åtminstone den manliga delen av casten i One Tree Hill, och i ett känslosamt inlägg skriver Hilarie Burton att bilden verkligen betyder mycket för henne.

”Massa underbara bilder från den här helgen med @fwbcharityevents. Men den här är verkligen speciell. Vi hade så många fantastiska skådespelare under årens lopp. Men de här galningarna är originaluppsättningen från pilotavsnittet. Vi var bara barn men hade så mycket hopp”, skriver hon vidare.

Foto: TT

LÄS MER: 

Så gick det sen för skådisarna i One Tree Hill

Så gick det sen för skådisarna i Dawson’s Creek

12 kändispar med rekordkorta äktenskap