Gigi Hadid och Zayn Malik har blivit föräldrar åt en dotter

Gigi Hadid och Zayn Malik har blivit föräldrar åt en dotter

Gigi Hadid och Zayn Malik har fått barn! På Instagram bekräftar de nyblivna föräldrarna den stora familjelyckan. ”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker”, skriver Zayn.
5 favoritmammor från tv och film
Slå på ljud

Gigi Hadid, 25, och Zayn Malik, 27, har nu blivit föräldrar åt en liten dotter. Både artisten och supermodellen bekräftar den glada nyheten på sina sociala medier.

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skriver Gigi Hadid på Instagram samtidigt som hon delar en bild av dotterns lilla hand som håller hårt i Zayns tumme.

Zayn berättar även han om lyckan över att ha blivit pappa:

”Vår lilla tjej är här, frisk och vacker. Att försöka sätta ord på mina känslor just nu är omöjligt. Kärleken jag känner för den här lilla människan är bortom mitt förstånd. Tacksam över att känna henne, stolt över att få kalla henne min och tacksam för livet vi kommer att ha tillsammans”, skriver Zayn i ett eget inlägg där han delar en liknande bild av dotterns hand i hans.

Bland kommentarerna gratuleras de av tusentals, och kända ansikten som Kourtney Kardashian och Hailey Bieber är några av dem.

Gigi Hadid om den stora lyckan

Det började spekuleras i att Gigi och Zayn väntade barn redan veckor innan de själva bekräftade den glada nyheten. Det var när Gigi Hadid gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk som hon först berättade att hon och Zayn väntade barn.

– Så klart önskar vi att vi kunde ha berättat det på våra egna villkor. Vi är väldigt förväntansfulla och glada och tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi då.

Därefter har vi fått ta del av en hel del magiska gravidbilder på Gigi. Nu längtar vi efter magiska bilder på mor och dotter ihop!

Foto: TT

LÄS MER:

Penny Parnevik slår tillbaka efter hårda kommentarerna från andra mammor

You-skådisen Penn Badgley har blivit pappa

Victoria Beckham syr minikopia från catwalken till dottern Harper