Gigi Hadid

TT

Gigi Hadids svar om påstådda näsoperationen

Supermodellen Gigi Hadid har på senare tid fått en hel del frågor om hon opererat ansiktet.
Nu ger hon svar på tal!
Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum
Slå på ljud

Gigi Hadid började sin modellbana redan som två-åring för Guess barnkläder. När hon började skolan fick studierna ta upp hennes fokus istället, men 2011 ställde hon sig framför kameran igen och fick sitt stora genombrott 2013.

Sedan dess har hon synts på catwalks över hela världen och har jobbat med stora varumärken, tidningar och designers.

Frågorna om Gigi Hadids utseende

Med så mycket uppmärksamhet kommer naturligtvis också många spekulationer och åsikter. Vissa har fått för sig att Gigi Hadid lagt sig under kniven.

I en Youtube-video för Vouge berättar hon om sin hudvårdsrutin, ger tips på sminkning och tar upp ryktena om att hon har opererat sin näsa.

– När jag ser tillbaka på min första röda mattor så hade jag ingen makeup artist eller någon att ringa, så jag sminkade uppenbarligen mig själv. Nu drar folk liksom upp de bilderna och ba: ”Åh, Gigis näsa ser annorlunda ut i de bilderna jämfört med nu. Eller så pratar de om något i mitt ansiktet och liksom ”det här har ändrats med Gigi”, berättar hon.

Gigi Hadids svar om ryktena

Supermodellen förklarar sedan hur det ligger till – hon använder sig av contouring.

– Det är liksom det är som kraften med smink. Jag har inte gjort något alls med mitt ansikte. Men sättet som jag lärde mig att göra konturer på vissa platser, använda bronzer på vissa platser och inte på andra, det är något som man måste lära sig, säger hon och tillägger:

– Jag brukade bara lägga över hela ansiktet, och då blir det bara en form. Jag önskar jag kunde lära mitt high school-jag hur hon borde ha gjort.

Kommentarsfältet till videon har fyllts med uppskattande kommentarer om supermodellen.

”Vi behöver fler människor som Gigi. Hon är så enkel och söt”, skriver en.

”Jag måste säga att hon inte bara är vacker på utsidan, och är också en väldigt cool personlighet”, skriver en annan, och en tredje skriver:

”Jag älskar den här kvinnan. Hon är så normal och grundad”.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Gigi Hadid: Jag födde Khai utan smärtstillande – med Zayns hjälp
Taylor Swift – och 14 andra kändisar med oväntade mellannamn
Gigi Hadid visar upp dotterns mysiga barnrum – kika in