Glamourama: Det gör Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni i dag

Glamourama: Det gör Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Forni i dag

Michaela Forni, Petra Tungården och Anna Hibbs. Ja, vad gör profilerna från webbserien Glamourama egentligen i dag? Här är svaret!
Det gör profilerna från serien Glamourama idag
1:27

Efter reklamen: Det gör profilerna från serien Glamourama idag

(1:27)

Slå på ljud

2010 var det premiär för Glamourama – en av de första tv-serierna som endast gick att se på webben. Handlingen kretsade kring Michaela Forni, Petra Tungården och Anna Hibbs – tre av Sveriges då mest framgångsrika bloggare.

I två säsonger fick tittarna följa deras spännande vardag, med allt från premiärfester och jobbmöten till dejter och kärleksbestyr.

Så, vad gör de forna tv-stjärnorna i dag? Här är svaret:

Michaela Forni

När Glamourama hade premiär arbetade Michaela Forni som moderedaktör på Nöjesguiden. Hon var tillsammans med Paradise hotel-profilen Cimon Lundberg, men relationen, som bitvis var stormig, tog sedan slut.

I dag är Michaela Forni fortfarande en av våra mest populära bloggare. Hon driver den egna plattformen Forni.se och har även ett stort Instagramkonto där hon flitigt uppdaterar sina följare med bilder från vardagen. Därtill har hon skrivit ett flertal böcker, och lanserat Baby Journey – en app med målet att skapa trygghet, samhörighet och underhållning för gravida och småbarnsföräldrar.

När Michaela Forni var 23 år träffade hon sin nuvarande pojkvän, Damon. I juli 2019 blev paret föräldrar till sonen Dante och ett par månader senare förlovade de sig.

Petra Tungården

Under Glamourama-tiden var Petra Tungården supersingel och arbetade som chefredaktör på tidningen Bubbleroom. Därifrån gick hon vidare till Metromode – och nu driver hon sajten Her Hour. Därtill har Petra en stor blogg och ett stort Instagramkonto.

2018 lanserade Petra även det egna modemärket Adoore – som sedan dess blivit en stor succé.

Privat lever Petra Tungården tillsammans med en kille som heter Markus. Paret träffades via Tinder 2014, gifte sig hösten 2018 och fick sonen Harry 2020.

Anna Hibbs

I Glamourama fick man följa Anna Hibbs arbete som nattklubbschef på White Room på Stureplan.

Vid sidan av jobbet drev Anna en stor blogg, och var ett frekvent återkommande namn i media. Men från det till att hon nu mer eller mindre har gått under jorden. Till skillnad från sina kollegor i Glamourama har Anna nämligen tagit ett kliv bort från rampljuset och lagt ner sin blogg.

Enligt Linkedin ska Anna under 2012 har arbetat som marknadsföringsansvarig på ett hotell i Marbella. Därefter gick flyttlasset till Miami där hon haft flera olika jobb, bland annat som försäljningschef och projektledare.

2015 grundade Anna ett fastighetsförvaltningsföretag med inriktning på kortidsuthyrning och semesterboenden i Miami, Los Angeles och London.

I ett inlägg på Instagram berätta Anna att hon i mars 2020 åkte hem till Sverige för att gå på bröllop, men på grund av corona blev kvar i landet längre än planerat. Nu är hon nämligen stationerad i Göteborg – och väntar sitt första barn. Om Anna planerar att stanna kvar i Sverige för gott vet vi inte.

Foto: TT, Viafree/TV3

Relaterade artiklar
Maria Montazamis döttrar har vuxit upp – det gör dom idag
Michaela Forni om att föda barn: “Låg kvar i sängen med min frukost och skrollade på Instagram”
Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021