Gossip girl kommer tillbaka med 10 nya avsnitt

Gossip girl kommer tillbaka – med 10 nya avsnitt  

Nu är det bekräftat! Gossip girl kommer tillbaka. I tio nya avsnitt ska vi återigen få följa privilegierade ungdomar på Manhattan.

Redan i februari i år började det ryktas om att Gossip girl, tv-serien som kretsar kring de rika ungdomarna Serena van der Woodsen och Blair Waldorf, återvänder till rutan. Och nu, tolv år efter att det allra första avsnittet hade premiär, står det alltså klart att en nystart av serien är att vänta. Det skriver flera amerikanska medier.

Det är WarnerMedias kommande streamingtjänst HBO Max som har beställt nya avsnitt av serien. Enligt uppgifterna handlar det om – ja, håll i dig nu – tio nya avsnitt, varje en timma långt.

Avsnitten ska utspela sig åtta år efter originalseriens händelser och precis som tidigare kommer vi få följa ungdomar i en privilegierad skola på Manhattan. ”Serien kommer att beröra hur mycket sociala medier – och New York i sig – har ändrats under åren som gått”, skriver HBO Max.


Flera av de exekutiva producenterna från originalserien återkommer, men det är fortfarande ovisst huruvida de tidigare skådespelarna kommer medverka i de nya avsnitten. Chace Crawford, som spelar Nate i serien, har sagt att han är öppen för att spela in nya avsnitt. Leighton Meester, som spelar Blair, är lite mer hemlighetsfull och svarar bara ”man ska aldrig säga aldrig” på frågan.

Ännu har inget nytt premiärdatum kommunicerats, men det lär i alla fall inte bli innan våren 2020. Det är nämligen då den nya streamingtjänsten HBO Max lanseras.

Läs mer:
15 nya tv-serier för sommarens regniga dagar
Bianca Ingrosso avslöjar: Så mycket har jag tjänat på ett enda jobb

Foto: TT