Anya Taylor-Joy i Skräckfilmen Last Night in Soho.

Se skräckfilmen Last Night in Soho GRATIS före premiären – så här gör du

Baaam bjuder in till biomys i novembermörkret! Kom själv eller ta med dig några kompisar så löser vi en biosalong och visar Last Night in Soho med Anya Taylor-Joy – före premiären. Så här gör du!

Äntligen har restriktionerna lättat och mörkret fallit – och det enda vi kan tänka på är att gå på bio. Biograferna är verkligen fullspäckade av otroliga filmnyheter i höst, och United International Pictures har gett oss chansen att bjuda våra läsare på en förhandsvisning av filmen Last Night in Soho. Tre dagar före premiären!


Om filmen Last Night in Soho

Last Night in Soho är en psykologisk thriller med Anya Taylor-Joy (The Queens Gambit, The Witch) i huvudrollen. Filmen handlar om en ung flicka med stor passion för modedesign, som på ett mystiskt sätt kan ta sig tillbaka till 1960-talet där hon möter sin idol, en bländande ung sångerska som drömmer om berömmelse.

Men 1960-talets London är inte vad det ser ut att vara, och själva tiden verkar falla isär med skrämmande konsekvenser...

Regi står Edgar Wright (Shaun of the Dead, Ant-Man) för och förutom Anya Taylor-Joy får vi se skådespelare som Thomasin Harcourt McKenzie, Matt Smith, Michael Ajao, Synnøve Karlsen, Diana Rigg, Terence Stamp och Rita Tushingham.

Trailer: Last Night in Soho

När, var, hur?!

Förhandsvisningen hålls på biograf Grand i Stockholm, tisdagen den 9 november klockan 18:00 – insläpp från 17:30. Kiosken kommer givetvis att vara öppen så att ni kan köpa snacks och dricka.

Kom själv eller ta med dig några kompisar (antal inom rimlighetens gränser, 10 är för många). Anmäl dig genom att gå in på vår Instagram (klicka på bilden här nedanför) och kommentera t.ex: ”Jag+3” (om du tar med dig tre vänner) och tagga de som ska med. Vi svarar på din kommentar så att du vet att inte platserna hann ta slut.

Först till kvarn!

Foto: UIP Media

TV: Här är 12 nya Halloweenfilmer 2021 du inte vill missa
1:35

Efter reklamen: TV: Här är 12 nya Halloweenfilmer 2021 du inte vill missa

(1:35)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
61 (!) biofilmer att se fram emot i höst – här är alla premiärer
Disney+ släpper biofilmer för streaming – här är listan