Carolina Gynning köper ännu en fastighet!

Gravida Carolina Gynning köper lyxkåk i Härjedalen – granne med Berg

Det går bra för gravida Carolina Gynning som nu slår på stort och köper en lyxig fjällstuga mitt i skidbacken i Björnrike. Läs om hennes planer för det nya ”mansionet” här!

Gravida Carolina Gynning har sitt tillhåll på Ekerö, sedan har hon även en lyxig kvart på party-ön Ibiza. Men konstnären är inte nöjd där! För nu avslöjar hon att hon köpt ännu en fastighet – i Härjedalen. Den nya lyxiga kåken är på 200 kvadratmeter, har typ fem meter i takhöjd och är belägen bara 25 minuter från väninnan Carina Berg.

– Jävligt läckert är det, stilar hon i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva när hon avslöjar nyheten om sin nya investering. Hon fortsätter:

– Jag har inte varit där så mycket. Men jag blev helt kär i det när jag var där i vintras!

Carolina Gynnings mansion är placerat mitt i skidbacken

Carolina Gynnings nya fastighet är ett fjällhus placerat mitt i backen i skidorten Björnrike, så Gynning kan bara kliva i pjäxorna och ratta på sig skidorna och åka rätt ut i pisten. Och Carina Berg som bara är en bit bort brukar tillbringa både somrar och vintrar i Björnrike.

– Nu börjar det ordna upp sig. Nu har jag en trevlig villa med sjöutsikt på Ekerö, en lägenhet på Ibiza, och sedan lade vi till fjällstugan också, säger hon och poängterar att hon också kallar fjällstugan för sitt nya ”mansion”.

Carolina Gynning planerar hyra ut lyx-kåken

Carolina Gynning som nu väntar barn tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, planerar även hyra ut sitt fjäll-mansion under vissa perioder för att få in lite extra kosing. Men när Carolina Gynning väl är där har hon nu storslagna planer på familjehäng tillsammans med sin kära Carina Berg med familj.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Carolina Gynnings val av gudmor överraskar
Carolina Gynning berättar om missfallet innan graviditeten
Kändisarna som är gravida och ska få barn 2021