Håkan Hellström gör en tredje konsert 2020.

Håkan Hellström gör en tredje konsert – då släpps biljetterna

Håkan Hellström har bekräftat att han kommer göra en tredje spelning i Göteborg sommaren 2020. Här är allt vi vet om biljettsläpp och speldatum!

År 2017 tog Håkan Hellström en välförtjänt paus då han avslöjade att han förmodligen inte skulle göra några stora spelningar på ett bra tag. Det tog dock inte lång tid innan det kliade i händerna på stjärnan. Nu två år senare är han nämligen tillbaka på Ullevi i Göteborg – 20 år efter startskottet på karriären.

Nyheten om att Håkan Hellström gör comeback kom den 16 augusti, och en vecka senare släpptes biljetterna – som tog slut på bara några minuter. En kort stund senare annonserades ännu en konsert den 13 juni 2020, som även den sålde slut på rekordtid.

Lyckligtvis meddelade Håkan Hellström under eftermiddagen att han, på grund av den stora efterfrågan, kommer att göra en tredje konsert. Den spelningen ska att äga rum den 28 augusti 2020, och biljetterna släpps samma datum – men ett år tidigare. Det vill säga den 28 augusti 2019.

På Instagram kommenterar Håkan den tredje extrakonserten:

”I juni sjunger vi upp och i augusti tar vi till vara på sommarens sista sköna andetag. 2020 kan du både inleda och avsluta sommaren tillsammans med förhoppningar och regnbågar”.

Biljettkaos skapade irritation bland kunder

Under biljettsläppet den 23 augusti var det flera upprörda kunder som vittnade om tekniska problem på återförsäljarens hemsida. Något som de senare gått ut och bett om ursäkt för.

”Det var stor efterfrågan på biljetterna till Håkan idag – det var faktiskt ett av de mest populära biljettsläppen Ticketmaster haft i hela Europa. Den enorma efterfrågan ledde tyvärr till att vissa fans upplevde problem och ett långsammare biljettköp än vanligt. Vi beklagar självklart det inträffade men kan bekräfta att det nu fungerar som normalt och att arrangören ser över möjligheten att få till en tredje konsert. Vi återkommer så snart vi vet mer”, skrev arrangören på Facebook.

Foto: Anders Deros/TT

Läs mer:

14 stadier du går igenom när du ska köpa biljetter till Håkan Hellström

Håkan Hellström vs Justin Bieber – en match i 5 ronder

18 citat av Håkan Hellström som går rakt in i hjärtat