Victoria Beckham med dotter, Melanie Brown med döttrar och Geri Halliwell med dotter

Här är alla barnen till Spice Girls-medlemmarna – se bilderna här

För 21 år sedan föddes den första Spice Girls-bebisen. Sedan dess har medlemmarna i bandet blivit mammor till ytterligare 11 härliga ungar. Här är bilderna som visar hur Spice Girls-barnen ser ut i dag.
Slå på ljud

I år är det 25 år sedan Spice Girls tog världen med storm med sin superhit Wannabe. Mel B, Mel C, Geri Halliwell, Victoria Beckham och Emma Bunton spred sin girl power, och med sina 85 miljoner sålda album är de det största tjejbandet genom tiderna.

2001 gick bandet skilda vägar och många av dem satsade istället på solokarriärer. Sedan dess har de hunnit återförenas flera gånger, senast 2019 när de än en gång åkte på turné – dock utan Victoria Beckham som tackade nej.

Vilka i Spice Girls har barn?

Sammanlagt har Spice Girls-medlemmarna hela 12 barn, och de är alla mammor till ett eller flera barn. Flera av barnen har ärvt både musikalitet och utseende från sina mammor. Spana in bilderna på Spice Girls-barnen här:

Melanie Brown (Scary Spice) – så ser hennes barn ut

JM Enternational/Shutterstock

Melanie Brown, eller Mel B som hon kallades, var först av alla i Spice Girls att få barn. Mitt under deras turné 1998 fann hon kärleken i en av dansarna och födde året efter en dotter som fick namnet Phoenix (som är en kopia av sin mamma, spana bara in bilderna nedan). Några år senare födde hon ytterligare två döttrar och Mel B fick sin egen lilla tjejgrupp där hemma.

John Nguyen/Shutterstock

Så här ser hennes döttrar ut:

Phoenix Chi Gulzar, 21

Pappa: Jimmy Gulzar, dansare och skådespelare

Angel Iris Murphy Brown, 13

Pappa: Eddie Murphy, skådespelare

Lumeimages

Madison Brown Belafonte, 9

Pappa: Stephen Belafonte, filmproducent

Jordan Strauss / INVISION / TT

Victoria Beckham (Posh Spice) – så ser hennes barn ut

JM Enternational/Shutterstock

Bara månaden efter att Mel B fått sitt första barn fick även Victoria Beckham sitt och David Beckhams första barn – Brooklyn. Sedan dess har det rullat på och paret har i dag tre söner och en dotter. Cruz har flera gånger visat upp sin musikaliska talang på sociala medier, Romeo blev redan som 10-åring signad som modell för Burberry, Brooklyn är även han modell och influencer, och minstingen Harper Seven har blivit en modeikon som sitter längst fram på modevisningar trots sina unga år. Så här ser barnen Beckham ut i dag:

Brooklyn Beckham, 21

Pappa: David Beckham, fotbollsspelare

Matt Baron/Shutterstock

Romeo Beckham, 18

Pappa: David Beckham, fotbollsspelare

face to face / FACETOFACE / TT

Cruz Beckham, 15

Pappa: David Beckham, fotbollsspelare

SOME

Harper Seven Beckham, 9

Pappa: David Beckham, fotbollsspelare

DIGITAL/TT

Geri Halliwell (Ginger Spice) – så ser hennes barn ut

JM Enternational/Shutterstock

2006 fick Geri Halliwell sitt första barn med regissören Sacha Gervasi – och Victoria Beckham och Emma Bunton blev gudmödrar. Tio år senare hade ”Ginger Spice" gift sig med racerföraren Christian Horner och sonen Montague kom till världen. Geri Halliwell och Christian Horner är fortfarande gifta och sångerskan går i dag under namnet Geri Horner. Så här ser hennes två barn ut:

Bluebell Madonna Halliwell, 14

Pappa: Sacha Gervasi, filmregissör

Kirsty Wigglesworth

Montague George Hector Horner, 4

Pappa: Christian Horner, racerförare

Emma Bunton (Baby Spice) – så ser hennes barn ut

Mandatory Credit: Photo by REX (274659a) IVOR NOVELLO AWARDS, LONDON, BRITAIN - 1997

REX

Emma Bunton träffade sitt livs stora kärlek redan under Spice Girls storhetstid i slutet av 90-talet. Paret hade ett av-och-på-förhållande i några år innan de till sist både förlovade sig och skaffade barn.

Piers Allardyce/Shutterstock

Så här ser deras två söner ut:

Beau Lee Jones, 13

Pappa: Jade Jones, sångare

Tate Lee Jones, 9

Pappa: Jade Jones, sångare

Melanie Chisholm (Sporty Spice) – så ser hennes barn ut

REX

Under 2000-talet led Mel C av både ätstörningar och depression. I en intervju med BBC berättade hon att det var just när hon blev mamma som hon förstod att hon måste börja ta hand om sig själv.

– Att bli mamma fick mig inte bara att inse att jag har ett stort ansvar gentemot min dotter utan även mot mig själv. Ska jag vara hennes lärare i livet, då måste jag behandla mig själv bättre, sa sångerskan.

När lilla Scarlet Starr bara var några år gammal lämnade Mel C sin dåvarande partner och pappan till barnet. I BBC:s radioprogram Desert Island Discs berättade hon att hon fick styrkan att lämna förhållandet tack vare dottern.

– Att lämna hennes pappa var svårt, men jag var inte lycklig och hon var inte lycklig. Det var inte den miljön jag ville att hon skulle växa upp i. Jag hade aldrig klarat det utan styrkan jag fått från min dotter, sa Mel C.

Sångerskan har alltid varit väldigt mån om att hålla sin dotter borta från rampljuset och därför är en av få bilder som finns på Scarlet Starr den här, som Mel C själv delat på Instagram:

Scarlet Starr, 12

Pappa: Thomas Starr, byggherre

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar
Skönhetsprodukterna från 90-talet alla hade (eller drömde om att ha)
90-talets popstjärnor - då och nu