Gilmore-Girls-A-Year-in-the-Life-Lorelai-Rory-1

Här är allt du behöver veta inför premiären av Gilmore Girls

Snart är det äntligen premiär för Gilmore Girls: A Year in the Life. Den 25 november är det dags och vi har redan börjat räkna ner. Här är allt som finns att veta om återföreningen redan nu!

Läs mer: Därför är mammor det absolut bästa som finns

Varning för spoilers! 


1. Det kommer bli fyra av snitt!

Det kommer att bli fyra avsnitt som alla kommer att vara 90 minuter långa. Varje avsnitt täcker en säsong på året, alltså vår, sommar, höst och vinter. Första avsnittet kommer att utspela sig på vintern och kommer utspela sig 8 år efter sista avsnittet.

2. Alla avsnitten har premiär samtidigt

Alla avsnitten kommer komma samtidigt den 25 november 00:01.

3. Rory har lite av en livskris

I de nya avsnitten kommer Rory att jobba på sin gamla skola Chilton och för den lokala tidningen i Stars Hollow. Eftersom tidningsindustrin genomgår stora förändringar kommer Rory ha problem med sin journalistkarriär vilket gör att hon ifrågasätter sina val.

Hon kommer också enligt uppgifter att vara singel men dejtar. Vem hon dejtar är dock fortfarande ett mysterium. Rorys tre ex-pojkvänner, Dean, Logan och Jess kommer alla tre att komma tillbaka i de nya avsnitten. Dock verkar det som att Dean bara spelat in ett avsnitt vilket inte ser bra ut för er som hoppades på en Dean och Rory-reunion.

4. De flesta kommer tillbaka!

En av dem som inte kommer tillbaka är Edward Hermann som spelade Lorelais pappa och Rorys morfar, Richard Gilmore eftersom han tyvärr gick bort förra året. Serien kommer att börja med att Edwards karaktär har gått bort fyra månader tidigare. Bilder som släppts visar också att Edward Hermann kommer att hyllas i serien.

5. Lorelai och Luke är inte gifta

Vi trodde nog alla att Lorelai och Luke skulle vara gifta vid det här laget men icke sa nicke. En lång förlovning blev det. Dock har flera fans postat bilder från inspelningarna som tyder på att det kommer att vara ett bröllop i ett av avsnitten. Vi får helt enkelt bara hålla tummarna och hoppas att det äntligen är Lorelai och Luke som gifter sig!

6. Det kommer nya ansikten till stan.

Vi kommer bland annat få se Sutton Foster och Mae Whitman. Dessutom kommer Anton Narinskiy att dyka upp vars karaktär heter Tristan. Tristan tänker ni? Visst känner vi igen det namnet. Alla minns nog Chad Michael Murray i Gilmore Girls, där han spelade Rorys klasskamrat. Hans karaktär hette just Tristan, så antagligen kommer vi få se karaktären igen men den här gången med Anton Narinskiy.

7. Lane, Paris och Michel kommer att få mycket plats i serien

Allas favoriter Lane, Paris och Michel kommer även i de nya avsnitten att få mycket utrymme. Lane ska vara med i alla fyra avsnitt, Paris i två stycken och vi ska få veta mer om Michels privatliv!

8. Det kan komma mer.

Även om denna comeback sägs vara the end av Gilmore Girls så ska vi nog inte lita helt på det. Lauren Graham (som spelar Lorelai) har nämligen hintat att sista av snitten inte är ”slutet”.

Läs mer:
Ännu en karaktär bekräftad till Gilmore girls comeback
12 tecken på att du är tillsammans med ett riktigt kap
9 Netflix-serier som du inte får missa under 2016

Foto: IBL

Gifar: Giphy.com