eminem har tre barn - och äldsta dottern har nu gått och förlovat sig med killen Matt.a

Här är Eminems äldsta dotter Alaina Scott idag – har förlovat sig

Marshall ”Eminem” Mathers har tre barn, och nu har den äldsta i barnaskaran gått och förlovat sig med kärleken sedan sju år tillbaka.
Här är Alaina Scott idag!
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Slå på ljud

Trebarnspappan tillika rapparen Marshall ”Eminem” Mathers och exfrun Kim Scott har haft många vändor i relationen, men 2006 tog det slutslut.

Under sin relation skaffade de dottern Hailie Jade Scott Mathers 1995, och det dåvarande paret adopterade även Kim Scotts tvillingsyster Dawns (som gick bort 2016) dotter Alaina Marie Scott, född 1993.

– Hon är praktiskt taget min och Kims, hon har levt med oss var vi än har varit, sa Eminem i en intervju med Rolling Stone från 2004.

I en av ex-makarnas göra-slut-vändor skaffade Kim Scott barn med Eric Hartter. Och när Eminem och Kim Scott gick och gifte sig igen år 2006 adopterade Eminem också Stevie Mathers – eftersom biologiska pappan Hartter inte verkade veta av sitt barn.

Eminem och Kim Scotts andra äktenskap 2006 höll bara ett par månader och strax efter valde de att ta ut skilsmässa igen.

Eminems dotter har förlovat sig

Nu har den äldsta i barnaskaran också gått och förlovat sig, så Eminems familj har med det gått och blivit större! Det är alltså Alaina Scott som fått en ring på fingret, något hon stolt visar upp på sina sociala medier nu. Fästmannen Matt Moeller gick ner på knä på ett hustak vid The Monarch Club i Detroit Michigan, USA.

”Den här stunden, det här livet”, skriver Alaina Scott på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av tre fina bilder från ögonblicket.

”Jag säger JA hundra gånger om. Jag älskar dig!”, fortsätter hon berätta om lyckan med Matt Moeller som hon nu varit tillsammans med i sju år.

Här är Eminems äldsta dotter Alaina Scott

På sina sociala medier presenterar sig kändisdottern Alaina Scott som en ”kroppspositiv person” som jobbar för att ”kvinnor ska stärka kvinnor”, och hon har en stor skara följare som hyllar hennes inlägg.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen
Eminems 19-åriga barn kommer ut som icke-binär
Nya videon på Eminems dotter Hailie Scott – här är hon idag