madonna och sonen

Här är Madonna och Guy Ritchies son Rocco idag – efter bråken

Madonnas relation till äldsta sonen Rocco har sedan den uppslitande skilsmässan från hans far Guy Ritchie bitvis varit mycket svajig. Tiden läker som tur är (vissa) sår – så här ser mor och sons band ut idag.
TV: Madonnas olika looks – genom tiderna
1:05

Efter reklamen: TV: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Slå på ljud

Under tiden som Madonna, 63, och den brittiska filmregissören Guy Ritchie, 53, var gifta, åren 2000 - 2008, gav de liv till sonen Rocco Ritchie, 21. Åtta år efter hans födsel valde kändisföräldrarna att gå skilda vägar. Skilsmässan mellan ex-paret var en smutsig sådan, där Madonna och Guy Ritchie hamnade i en vårdnadstvist om sonen Rocco Ritchie. Tvisten slutade i att mor och son inte sågs på ett par år, eftersom Rocco hellre ville bo hos sin pappa som gick vinnande ur vårdnadstvisten i London, England, medan Madonna bodde i USA.

Madonnas son Rocco Ritchie

Madonna och Guy Ritchie gifte sig 2000, och skilde sig 2008. Förutom Rocco har de sonen David Banda tillsammans.

Rocco Ritchie idag – efter vårdnadstvisten

Innan vårdnadstvisten brukade kändissonen Rocco Ritchie hänga med sin mamma Madonna på turné, och inte sällan ställde han sig på scenen och uppträdde med mor. Men efter den uppmärksammade skilsmässan tog Rocco Ritchie ett steg tillbaka från rampljuset, och han verkar inte alltid haft det så lätt.

År 2016 åkte Rocco fast för narkotikainnehav efter det att man funnit bevis för att han rökt cannabis. Sedermera har han (gått i sin fars fotspår och) studerat filmkunskap i New York. Han har även haft en en smärre modellkarriär där han stått som ansiktet utåt för bland annat Adidas. Till vardags hänger den modeintresserade Rocco Ritchie gärna med sin bästis – kändissonen Brooklyn Beckham.

rocco richie

Det uppmärksammade grälet mellan Madonna och sonen skedde strax efter det att Rocco åkt fast för narkotikainnehav.

Madonna och sonens svajiga relation

Relationen mellan mamma Madonna och sonen Rocco har inte alltid varit tipptopp. För ett par år sedan rapporterade flera amerikanska medier om att sonen blockat sin mamma på sina sociala medier efter ett gräl. Strax efter blocken tog han även bort sitt öppna Instagram-konto helt. Relationen ska senare ha läkt och idag ses mor och son ute på stan och på restauranger titt som tätt.

När Rocco fyllde 21 härom månaden skrev mamma stolt på sina sociala medier:

”Vi har varit på flera resor jorden runt. Men den finaste är den som jag tagit med dig i mitt hjärta. Jag älskar dig till månen och tillbaka, för evigt och alltid”, hurrade Madonna på bemärkelsedagen.

rocco richie på stan

Efter familjetvisten och bråken verkar relationen mellan mamma och son idag vara läkt.

Madonnas alla barn

Numera lever Madonna tillsammans med 27-årige pojkvännen dansaren Ahlamalik Williams. Och utöver sonen Rocco har Madonna även barnen Lourdes, 25, (som för övrigt är en kopia av mamma) David, 16, Mercy, 15, och Estere och Stella – tvillingarna som numera är nio år gamla.

Foto: TT/Instagram

Se också: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: Se också: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Lourdes Leon berättar – så mycket pengar får hon av mamma Madonna
Madonna köper The Weeknds lyxhus – kika in i villan här
Madonna och dottern Lourdes Leon är slående lika på nya bilden ihop